IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Simple Plan-matka 27-28.03.2008Sunnuntai 30.03.2008 04:57

Jos saisin nyt kerrottua tämän matkan.

Juna siis lähti Kokkolasta torstaina n. klo. 02:03. Nukuin ja heräilin vähän väliä matkalla, mutta sain kuitenki nukuttua aika paljon. Joku nainen oli kiva ja lainasi mulle peiliä aamulla, että sain korjailtua meikkejä. (kuulostan taas tyttömäiseltä.. en mä oikeesti yleensä korjaile meikkejä)
Juna oli Helsingissä jotain 09:37. Meinattiin ensin mennä väärään suuntaan, kun oon aina hukassa ku tuun "väärästä" ovesta juna-asemalta pihalle. Kuitenki huomasin pian että mihin mennä ja suunnistettiin siitä Kamppiin. Ehittiin Blippoa vähän aikaa, kun en tienny että se oli muuttanu ja vielä sinne taaksekulmaan, mutta onneks löydettiin. Siellä oli taas kaikenlaista kivaa ja olis tehny mieli ostaa koko kauppa! Mukaan tarttui sieltä sitten kuitenkin vain kännykkähihna (sellainen siis että voit laittaa kännykän roikkumaan kaulaan jos joku ei tajunnu) ja nenäliinoja. Siellä soi myös Gackt.

Seuraavat kohat tuolla kaupungilla voi olla väärässä järjestyksessä, kun en millään muista millon tehtiin mitä x)

Siitä sitten kierreltiin kauppoja ja sitten kun oltiin menossa en nyt muista minne, ni Hanna tuli vastaan! En meinannu ensin tunnistaa, sokea kun olen, tai oikeestaan en vaan tajunnu että heiluttaako toi ihminen nyt mulle ja miks se on niin tutunnäköinen. Käveltiin sen kanssa sitten vähän matkaa. Yhdessä vaiheessa siinä kun sitten käveltiin taas johonkin, niin yhtäkkiä Sanna tulee vastaan! Kiva kun vaan pomppii eteen kaikkia tuttuja. Siitä sitten mentiin ties mihin. Näin myös Markuksen Forumissa, mutta se ei nähny mua. Ootettiin siellä Sannaa ja Inkaa ja sitten siihen tuli Jonna. Sitten mentiin muistaakseni Kamppiin taas ja siellä oli Jassu ja sitte Joanna tuli siihen ja Johanna ja ties ketä kenen nimiä ennees tiedä/muista. (sorry)

Jossain tuossa välissä haalin käsiini myös sellaisen aivan ihanan punamustan röyhelöhameen, minkälaista oon halunnu jo kauan aikaa. (Intian basaarissa on nyt 20% alennus kaikista tuotteista. Se akka sano että mun pitää kertoa kaikille, joten tässä nyt sitten kerron)
Ostin myös Anttilasta An Cafen - Magnya Carta-levyn. Se kuulostaa tosi hyvältä! En ollu oikeen varma mitä ostaisin, ku siinä oli monta hyvää levyä, mutta päädyin sitten tuohon, koska se oli halvin x)

Mentiin sitten Eriikan kanssa Nosturille olikohan neljän aikaan.. Oltiin jonossa jotain 95-97:ä tai siinä sadan paikkeilla kuitenki. Ulkona oli ihan hiton kylmä! Lunta vaan tuiskutti ja varpaat jääty ja muutenki tärisin niin paljon etten oo pitkään aikaan ollu niin kylmissäni. (iskä epäili eka et mun yks varvas ois vähä paleltunu, mutta enää siinä ei kyllä tunnu mitään, että se vaan oli varmaan vähä ulkona tai jotain)

Kuitenki, päästin vähä yli 7 sisälle. Siinä sitten laukku, takki ja muut tavarat narikkaan. Siinä samassa mut tunnistettiin galleriasta ja sitten kiiruhdin ylös. Unohin kuinka paljon niitä rappusia pitää kävellä siinä Nosturissa. No kuitenkin, löysin Eriikan siitä yleisöstä. Oltiin vasemmassa reunassa jossain viidennessä rivissä kai. (en tosiaan oo niin varma, koska en kattonu niin tarkasti).
The Dash oli niin tylsä, että olis ihan hyvin voinu ruveta nukkumaan siinä. Sitten se laulaja vielä otti paidan pois ja luulen että kuolen..häpeästä xD (anteeks vaan kaikille jotka tykkäs)

Siinä sitten kun odotettiin että Simple Plan alottais, meinasin oikeesti nukahtaa. Mulla oli niin väsyny olo ja nukutti ja vähän sellanen sairaski olo, että meinasin jo lähteä siitä paikaltani pois istumaan johonki. Onneks jaksoin kuitenki siinä ja sitte Generation alkoki ja olin täysin hereillä! :DD Oli aivan sikahienoa. Yleisö vaan tunki ja liikku ja hyppi ja pomppi ja oli niin hyvä meininki. Kyllä siinä välillä meinas litistyä, mutta who cares! Niin se on aina keikoilla.

Koko keikan ajan oli tosi hyvä fiilis. Kiva kun alotin siitä vasemmasta reunasta ja kohta huomasin olevani ihan oikeessa reunassa ja sitten taas keskellä! Siellä oli myös ihan pienipieni säälittävä pitti, mutta yritystä kuitenki löyty! En muista mikä biisi se oli, mutta jossain kohtaa vähän niinku yritin väsätä pittiä ja onnistuinki siinä! Tai siis ku mun eessä oli jotain jätkiä ja ne vähä näytti siltä että ne vois haluta pitata, ni vähä tönäsin siinä niitä ja silleen ni ne tuli mukaan ja muitaki. Harmi vaan että jouduin meneen siitä sitte pois, kun meinasin oksentaa x) (muista linda AINA SYÖDÄ HYVIN ENNEN KEIKKAA. tää oli taas sen syömättömyyden vika. muuten olisin jaksanu riehua ihan kunnolla) No kuitenkin, ne soitti myös vanhoja biisejä ja olin ihan innoissani siitä! En oottanu että ne olis soittanu niin montaa. Addictedin aikana tuli vaan itku silmään ja lauloin kurkku suorana ja märräsin siinä xDDD hauskaa. On ollu niin ikävä noita ja SP on vaan sellanen bändi että äääää <3

En kirjota tähän mitään biisilistaa, koska saatte sen kuitenki selville jostain muualta ja muutenki ku en muista sitä kokonaan. Keikan kohokohtia oli mm. kun Pierre sanoi hienolla aksentilla 'hyvännäköisiä tyttöjä' (youtubesta varmasti löytyy kivasti videoita), david puhui että ei tarvi kortsua ku onhan sillä saippua ja tuollaista. 'kiitos paljon' kuului myös monesti niiden suusta. Oli noita juttuja myös paljon enemmän, mutta en tietenkään muista mitään nyt. Pierre myös käski alottaa pitin. Harmi etten kuullu että se sano circle pit, muuten olisin kyllä ollu mukana. Siitäkin "pitistä" jouduin lähteä pois ku taas yökkäilin.

Keikan jälkeen menin sitten vessaan ja join vettä ja siinä ovella Markus tuli vastaan ja se vaan anto mulle Jeffin plektran!! Tosi kilttiä ja olin viel niin innoissani kun mulla ei vielä oo sen plektraa.

Ainiin muuten ku oliko se Pierre tai joku muu heitti yleisöön pyyhkeen, siinä oli taas kauhee kasa repimässä sitä. Katsoin hetken siinä niiden touhua ja sanoin jotain että "Menkää nyt jonnekkin hakemaan joku terävä millä voitte leikata tuon palasiks ku ei tuosta muuten tuu mitään". Menivät kai sitten, en jääny seuraamaan :DD

Sitten niitä portaita alas narikoille. Jossain vaiheessa Pierre ja Seb tuli kameran kanssa siitä vaan. Seb oli aika ihana kun se oli koko aika vaan "Sorry, sorry". Varmasti kaikkia haittas että ne tuli siitä ;D Kun viimein pääsin alas niin hain eka tavarat narikasta ja sitte hakeen nimmareita. Harmi että kaikki kerkes lähteä ennenku pääsin siihen, paitsi Chuck. Sain sitten siltä nimmarin ja kuvan sen kanssa. Raukkaparka oli sairas, vaikka ainakin siinä mun ja sen kuvassa mä näytän siltä sairaalta eikä se! Harmittaa ku en menny pyytään Patrickiltä kuvaa ja nimmaria, mut se myi siinä niitä paitoja, joten en viittiny häiritä.

Huusin myös siinä jossain vaiheessa kun porukka töni takaa "tää ei oo mikään tokio hotel". Olis pitäny huutaa lujempaa.

Sitten menin ulos ja näin Lauran siellä. Eriikakin tuli ulos ja päätettiin lähteä yömäkkiin, eikä jaksettu jäädä Nosturille enää. (vähän kyllä harmittaa se ettei jääty, mutta tehty mikä tehty)
Käveltiin sitten kaupunkiin ja mietittiin missä se yömäkki vois olla xD Ei ollu nimittäin yhtään mitään tietoa. Onneks kuitenki löydettiin se! Siellä sitten istuttiin melkeen aamu viiteen. Söin mun ranskalaisia varmaan kolme tuntia x) Enkä ees syöny niitä loppuun.
Siellä Mäkissä oli kyllä niin mielenkiintosta porukkaa että x)
Kirjotin ylöski kaikkea mitä kuulin.
"Sellanen laulu ku haista vittu" (joku spurgu sano jollekki akalle..sellanen vanha rokkari-spurgu with kummallisennäköinen nenäkoru ja jonkinlainen keesi ja nahkahousut jossa oli hakaneuloja ja munalukko ja se kanto jotain pientä mankkaa mukanaan. se tykkäs myös klamydiasta koska sillä oli niiden paita)
"Mä kuristan sut ku mä nään sut"
"Hastalavista"
"Huorahan se on" (noi kaikki by se rokkari-spurgu tai sen kaveri joka puhu puhelimessa)
"No mitä huora?"
"Mä oon hutsu" (samalta porukalta)

Sitten joku nainen tuli siihen niille jotain selittään, että ihan sama mitä ikinä teette, ni älkää koskaan kutsuko naisia huoriks.
"Mä oon napakka nainen" se tais sanoa ja musta tuntuu että sen jälkeen se toinen mies niistä ehdotteli sille jotain x)

Multa tuli myös kysymään joku mies 40 senttiä vai paljonko se nyt olikaan. Annoin sen sille ja se kiitteli mutta kuitenki musta tuntu ihan ku oisin tehny jotenki väärin tai jotain. Se kyseli missä asun ja että tiedänkö Faces-festarit ja tollasta. Sitten se vielä kiitteli ja lähti. Se puhu englantia.

Sitten kun siellä oli niin täyttä, niin jotku kolme jätkää tuli istuun meidän pöytään. En muista niiden nimiä, mutta ainakin niillä oli hyviä juttuja x) Se yks vaan selitti koko aika jotain ihan puutaheinää "Tangojoen Seinämarkkinat". Saatiin kyllä hyvät naurut siinä. Siellä oli myös siisti vartia, jolla oli hyviä juttuja ja se vaan kiroili :,D Sitten piti lähteä viittätoista vaille 5 ku se suljettiin ja mentiin odottaan juna-asemalle, kun ovet aukes viideltä.
Ne jätkät sieltä mäkistä tuli samaa matkaa ja huuteli viel jotain perään.

Siellä juna-asemalla sitten tuli joku känninen kysyyn jos voisin sytyttää sen tupakin. Kysyin et "Miks et sytytä sitä ite?"
"Mä oon niin kännissä" (tuli ainaki suoraan)
Sitte se höpisi koko aika siitä, että se on juono vähän liikaa ja että se ei oo paha ihminen. Se myös kyseli koko aika et millon me mennään Tampereelle ja et pääseekö se kohta kotia ja nukkumaan.

Kun päästiin sisälle rauttikselle, mentiin hakeen tavarat säilytyksestä ja sitten käytiin ostaan mulle junalippu ja sit mentiin takas istuun säilytyslokerohuoneeseen x) Siellä sitten nuokuttiin siihen että juna lähti. Mä sain sellasen yksöispenkin, mutta se oli tosi pelottava. Se oli jotenki irti ja aina jos nojas sillee eteenpäin, se lähti irti liitoksistaan ja meinasin valua lattialle. Kiva sellasessa sitte nukkua. Nukuin kuitenki hyvin Tampereelle asti. Tampereella sitte kuulutettiin että ne ei saa irrotettua jotain vaunuja siitä junasta ja ne jotka menee Kokkolaan, Ouluun yms. joutuu vaihtaa junaa. (perhanan Pendolinot)

Mentiin siinä sitten ostaan uusia lippuja ja istuttiin siellä ihan väsyksissä. Ihmiset on oikeesti tosi ärsyttäviä. Siinä kun jonotettiin ni esim yks ukkokin valitti koko ajan sille yhelle työntekijälle kaikesta. Esim kun niillä oli niin vähä työntekijöitä siinä (ihan ku ne olis tienny että noin käy) ja siis kaikesta mahollisesta ja narisi siinä. Teki mieli mennä sanomaan että turpa kiinni.

Päästiin turvallisesti siihen seuraavaan junaan ja päästiin vielä vierekkäin istumaan sellaiseen "koppiin". Tai okei, vastakkain me istuttiin. Saatiin sieltä Tampereen juna-asemalta sellaset liput, et saadaan ilmaseks kahvi/teekuppi + pulla ja käytiin hakemassa sitten ravintolavaunusta sellaiset itsellemme. Siellä oli joku ukko joka tuli heti uteliaana kyseleen et mistä oltiin saatu ne liput ja vaati et saa itekki sellasen ku oli ollu samassa junassa ku me.

Oli ihanaa juoda teetä pitkästä aikaa ja se maistu niin hyvälle! Pullaki oli lämmintä ja ah, sillon oli hyvä olla. Jopa meidän siinä kopissakin oli lämmintä, niin ei tarvinnu hytistä.

Siinäpä tuo oli. Typerä kertomus missä ei oo mitään järkeä, mutta tuollaista sattu.
Näin myös yhden julkkiksen. BB-Kadi meni ohi Tennarissa ja meinasin sanoa sille hei, kunnes viimehetkellä tajusin etten mä sitä tunne x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.