IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ayabie Tavastialla 28.5.2007Tiistai 29.05.2007 18:08

Linda on selvinnyt eilisestä Hesan reissustaan. Nyt minä kyllä kirjoitan koko päivän tapahtumahommelit tähän heti, enkä jätä niitä johonkin muuhun päivään.

Lähdin siis junalla täältä klo 7.33. Pendolino oli kyllä vähän myöhässä, mutta vaan joku 5 minsaa. (ihme ja kumma, pendolino myöhässä!! [kuulkaa sarkasmini, jos edes osaan sellaista])
No kuitenkin, junassa istuin käytäväpaikalle :( En tykkää istua käytävällä, kun ei oo mitään suuntaa mihin vois kattoo, ku joka puolella on ihmisiä.

Siellä yhessä penkissä istu tyttö joka näytti ihan Chagganilta. Se oli niin ruotsalaisen näkönen, mutta ihan suomea se kyllä puhu.

Saavuin helsinkiin joskus puol 12 ehkä. Åsa soitti mulle ja sano mihin mun pitää tulla, mutta mä en tietenkään kuullut yhtään mitään ku se selitti niin nopeeta ja rautatieasemalla oli jotenki hälinää. No kuitenkin Åsa tuli sitten sinne ja mentiin oottaan että Tuomaksen juna tulis.
Siinä sitten odoteltiin ja juteltiin. ^_^ kiva oli nähdä Åsaaaaa :)))

No kuitenkin, päätettiin sitten käydä eka katsomassa Tavastialla, että minkälainen jono siellä olisi. No paikalla ei ollut oikeastaan paljon ketään, vaan kaikkien kamoja loju joka paikassa. Pääteltiin sitten että kaikki oli varmaan nimmareiden jaossa.

Mä menin sinne nimmareidenjako jonoon joskus pari tuntia ennen kuin se alko. Se nimittäin oli aika pitkä! Se siis oli asematunnelin Anttilassa ja se jono ylsi sinne R-Kioskiin asti siinä vaiheessa kun mä tulin.

Jäin ihan yksin siihen jonoon, kun Åsa ei jaksanu jäädä jonottaan ja se lähti johonkin Tuomaksen ja Bobben kanssa. Mutta ei se oikeestaan haitannu, koska tutustuin siinä muutamaan tosi mukavaan ihmiseen. (anteeks ku en oo täysin varma teidän nimistä, ni aattelin olla kirjottamatta niitä väärin.. sorry, mulla on TOSI huono muisti. sannan nimen kuitenki muistan) Pelattiin siinä sitten korttia ja liikuttiin eteenpäin jonossa.

Kun oltiin siinä kirjakaupan kohdalla jonossa, kun ihmiset oli jo tiivistäny ja nimmarinjako muistaakseni alkanu, åsa tuli sinne. Siinä jonoteltiin.
Luultiin eka ettei julisteita saanu ostettua mistään, mutta sitte jotkut meni katsomaan ja niitä sai sieltä anttilan kassalta. Käytiin sitten ostamassa, makso 10 euroa (kallista).
Sitten takaisin jonoon. Tunsin sisäisen fanityttöni nousevan pintaan ja olin ihan innoissani että näkisin Ayabien!! IIK!!

Pian saavutimme nimmaripöytää ja sydän hakkas täysillä!.
Sitten oltiinkin Yumehiton kohdalla ja se vaan hymyili siinä ja puhu Åsalle tosi paljon jotain, mistä me ei ymmärretty melkeenpä mitään xD Se kirjotti mulle nimmarin ja sitten sano muistaakseni kiitos ja sanoin sille kiitoksen japaniks. Käteltiin, mutta sen käsi oli kuin kuollut kala :( Ja mä kun luulin aina että mä olen huono kättelemään... mut sillä oli ne ihanat vaaleanpunaiset vaatteet!! <3

Sitten tuli Kenzo ja se vaan kirjotti nimmarit, katteli sen lärpäkkeensä takaa ja kätteli. Sanoi vielä kiitos muistaakseni myöskin suomeksi ja kiitokset lähti japaniks sille.

Seuraavana oli vuorossa Aoi joka tietenkin hymyili kuin naantalin aurinko. Nimmarit ja kiitokset ja kättely.

Sitten Intetsu, joka myöskin kirjotti nimmarin ja kätteli. Muistaakseni sanoi "thank you".

Takehito kirjoitti nimmarin ja kätteli ja sanoi muistaakseni "kiitos".

Se oli ohi liian nopeesti! Vitsi kun ne olis osannu oikeasti englantia, niin olis voinu puhua enemmänki. Tai sitten mä olisin osannut japania... täytyyki opiskella sitä ahkerasti nyt kesälomalla :D

No sieltä sitten lähdettiin suoraan kävelemään sinne keikkapaikalle. Noi kivat tytöt kenen kanssa jonotettiin nimmareiden jaossa sanoivat, että voidaan tulla jonottaan siihen niiden kanssa. Kiitos erittäin paljon siitä.

Helsingissä oli KUUMA! Ja kun minä olin varautunu sateeseen ja ukkoseen. En enää koskaan luota säätiedotuksiin!! Onneks sen sentään ottanu liikaa vaatetta mukaan, vaan sitä oli ihan sopivasti.

No kuitenkin, siinä sitten jonotettiin ja jonotettiin ja jonotettiin. Ei siitä sen enempää, koska ei mitään radikaalia tapahtunu. Alkoivat päästää sisälle joskus vähän vaille 7. Eikä edes kestäny kauan kun jo päästiin sisälle.
Siinä oli tosi kiva järkkäri, joka jutteli meille kaikkea. :)

Sitten tavarat narikkaan ja ostamaan paitaa. Se maksokin 25 € ja mulla oli vain 20, mutta onneksi taas ihana ihminen tuli apuun ja lainasi 5 euroa, että sain paidan!! KIITOS KIITOS!! (maksan takaisin sitten heti kun saan tilinumeron)

Yleisön joukkoon sitten. Oltiin jossakin 9-10 rivissä, en tiedä tarkkaan. Mutta siitä oikeasti näki, ainakin Aoin, Kenzon ja Yumehiton. Keikan aikana olin parhaillaan jossain neljännessä rivissä ja siitäkin näki tosi hyvin. Keikalla oli niin paljon lyhyitä ihmisiä! En oo koskaan nähny niin paljon lyhyitä, mutta sehän kyllä sopi tälle pätkälle vallan mainiosti! :D

Hmm.. soitti biisejä Virgin Snow Colorilta. Ja kai joltain muiltakin levyiltä, muttan oo varma. Hyvä kun tunnistin monta biisiä, mutten tienny yhtään mikä nimi tai mistä levyltä.
Mutta koko illan kyllä kruunasi Meefisshu no uta, koi gara no suihou <3
Rakastan sitä biisiä ja ootin sitä niin paljon!! Olin jo melkeen varma, että eivät soita sitä, mutta sitte ku aoi sano biisin ni vaan sekosin!!! Ja kuinka kaunis se olikaan livenä!! Aoi laulo tosi hienosti.

En muista biisien nimiä tai järjestyksiä. En myöskään muista kaikkien tapahtumien järjestystä, mutta kerron kaiken minkä muistan.

Ensinnäkin, niin suomi!!! Jotain maailman sulosinta kun ne sano kaikkea suomeks! Lainaan Åsan kanssa käymästäni mesekeskustelusta: "Kiitos että olette tulleet konserttiin, Rakastamme teitä" <--- noin siis Aoi sanoi. Ja tais kaikki muutkin sanoa melkeen samoja juttuja ja kiitoksi kuulu.

Kenzon rumpusoolo <3 ja kun se näytti kieltä! ^_^

Aoi ainakin hymyili koko ajan! :D Oli niin ihanaa olla keikalla, kun yks hymyilee siel ja sitte tulee ite niin sairaan hyvälle tuulelle!
Muutki kyllä hymyili tosi paljon.

Hehee, sitten yhdessä vaiheessa tuli se kauhea fanityttökawaiinekoihku kohtaus :D (mulle siis)
Kun ne alko puhuun jotain, ni sitten kun Intetsu puhu.... SILLÄ OLI MAAILMAN IHANIN ÄÄNI!! Oikeesti olisittepa kuullu! En oo ikään kuullu niin ihanaa ääntä. (Edes Davey Havokilla ei oo niin ihanaa ääntä. Tai siis Daveyllä on sellanen seksikäs) Intetsun ääni oli vaan ihan ylisöpö. Niin, tämän lisäksi että kirjotan tähän ihanaa ja söpöä koko ajan, niin rupesin keikalla itkeen ku kuulin sen äänen! Oikeesti, en leiki enkä valehtele. En tiä miks, mutta se vaan oli niin awww. Ja sitte viel ku myöhemmin ne sano monta kertaa "I'm happy, I'M HAPPY" ni rupesin itkeen viel enemmän!!! :DD Ku olin itsekkin niin hullun onnellinen ja vaan nauroin ja itkin. Oli varmaan näky xD

Niin ja en oo koskaan ollu bändin keikalla, missä ois ollu 2 encorea. KIVA!
Tosin ärsytti se, että vilkuilin koko ajan kelloa kun se lähenteli kymmentä.

Keikka loppui joskus tasan aikoihin. Kunnes löysin toiset, siihen kesti vähän aikaa ja pääsin narikalle joskus 10 tai 15 yli. Junan siis piti lähteä 22.27, joten mulla oli vähän kiire.
Siinä sitten nopeasti vaan tavarat niskaan, taino laukku ja sitten paidan, takin, sateenvarjon ja julisteen vaan nappasin kainaloon. Sitten hirveetä vauhtia juoksemaan juna-asemalle ja siitä vielä nostaan rahaa.
Onneks kerkesin junaan ihan hyvin. Se ei vaan ollut kivaa, kun muutenki olin veden puutteessa ja hikinen. Arvatkaa vaan olinko hengästyny ja vielä hikisempi!!

Soitin sitten siitä heti kotia ja sanoin kerinneeni junaan. Puhuin varmasti aika lujaa, sillä vähän myöhemmin yksi tyttö mun eessä puhu mulle. Keskustelu meni jotenki näin:

"Anteeks mutten voinu olla kuulematta tota sun puhelua, että missä keikalla olit?"
"Ayabien"
"Mikä?"
"Ayabie. Sellanen japanilainen bändi"
"Aijaa.. koskaan kuullukkaan. Oliko siellä paljon porukkaa?"
"No ei se ollu loppuunmyyty, mutta kyllä siellä mun mielestä oli aika paljon"
"No onko se bändi sitten suosittu, kun en oo koskaan kuullu?"
"On se niille, jotka kuuntelee japanilaista musiikkia, mutta eipä sitä kovin moni muu tiedä."

Se oli paras se "Ayabie.. onko se joku placebosta?" xD Se tyttö oli ihana :)

Kiitos kaikille kivoille ihmisille :) Oli kyllä ihan paras keikka pitkään aikaan! Kun ei tuota voi edes verrata muihin keikkoihin...


[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 22:46

vitsi ku jännittää niin hirveesti ^_^

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 16:58

awww näin jotain ihanaa unta :DDD
siinä oli DBSK ja ne oli meillä ja puhuttiin vaan kaikkee, mitä en nyt muista. mutta ne osas hyvin enkkua (mitä ei kyllä oikeesti niin hyvin osaa, ainakaan kaikki niistä)
HERO näytti niin hyvältä ja se hymyili koko ajan ja oli sellanen aurinko ^_^
vitsi ku ennoo varma oliko se MICKY, MAX vai XIAH joka istu mun vieressä ja nojas muhun :D
mut se oli sulosta. ja sit ne kaikki oli vaan ihan innoissaan ja puhu ihan täpinöissä ja nauro ja hymyili! :)) tykkään tollasista kivoista unista.

mutta ton unen jälkeen näin jotain kamalaa unta xD
tai siis olin jossain kaupassa tietääkseni. sitten katoin valmistujaislakkeja, että paljonko ne maksaa ja paljon sitte ylioppilaslakit maksaa. yhtäkkiä niitä ei sitte ollukkaa, ja sit se myyjä tuli siihen. (kauhea noita-akka. ei siis oikeesti, vaan se oli ilkee) mulla oli siellä niinku joku nukke. ja olin meikannu sen jotenki ihan tyhmästi xD sillä oli punasta luomiväriä samalla lailla ku mulla aina ja sitte ne mun pinkit tekoripset :DDDD sitte se akka vaan valitti mulle ettei noin saa tehdä.
sitte mulla oli vettä suuss (en tiiä mistä se tuli) ja mun piti mennä sylkäseen se lavuaariin. no menin ekaan huoneeseen minkä löysin ja jotenki tiesin että siel on lavuaari. sylkäsin sen veden sinne, mutta tajusin ettei se ollutkaan lavuaari vaan tietokoneen näppäimistö xD
sitte etsin sieltä huoneesta sitä lavuaaria ja viimein löysin sen. aattelin että juon siitä vähän, mutta sitte en saanukkaan sitä sammutettua :D
se perheen lapsi huusi ihan täysiä että mä käytin sitä ja se akka oli tosi vihanen muttei kuitenkaan tullu sinne huoneeseen. ja yhtäkkiä mä olin alasti (???!!!!!)
ja sitte oli kans aamu ja se huone oli niinku muuttunu keittiöks ja sit kaikki vaan käveli siitä ohi, mut mua ei ees hävettäny. aina ku joku tuli/meinas tulla huoneeseen huusin "älä tuu tänne, oon alasti"

että semmosta xD

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 22:27

olin melkein unohtanut että pikkuveljeni tykkäsi

simple plan - meet you there

biisistä :) en tiedä enää, mutta kuitenki. haha
sano aina että se vihaa niitä.
(vaan sen takia ku mä tykkään niistä)

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 17:31

ää.
oon liian laiska.

mun pitäs tehdä kaks koulujuttua valmiiks, mutta arvatkaa ketä ei yhtään kiinnosta!
ei pätkääkään. oon jo niin menossa kesälomalle että!
mutta pakko ne on tehdä. ei siinä vaikka en tekiskään, kyllä mä luokalta pääsen aka valmistun.
mutta ne pitää tehdä joten.
ehkä saisin yhdestä ruotsin kurssista jopa jonku hyvän :D
(okei ne on ollu hyviä kun sain yhestä 5 ja muistaki 3-5 ni et..)

nii ja sitten pitäs pakata. tai en mä tiedä, en ees tarvi paljon tavaraa mukaan, mutta silti.
ja sitten pitää muistaa ottaa noi keikkaliput tosta seinältä. viimeks nimittäin meinasin unohtaa lentoliput kotiin! olis ollu kyl aika kivaa :S

ootan maanantaita tooosi paljon!! :D ehkä se johtuu siitä, että en oo päässy hesaan taas pitkään aikaan ^_^ tai sitte ku pääsen keikalle. ja sitte ku se on viel eka japsikeikka, ni seki jännittää... ja kiva bändi viel ni!! :)) ja sit se nimmareidenjako viel :P toivottavasti en mee ihan lukkoon ja ne tajuaa mun englantia kun ne ei kuulemma niin kovin hyvin sitä osaa... tai en mä tiedä oikeestaan kuinka hyvin mutta silti..

hmm. kenet mä olen tavannut nyt keikkailujeni aikana.

- smakin tyypit monta kertaa
- my chemical romance
- matt & moose from bullet from my valentine
- fall out boy
- simple plan x2 + david yhden kerran enemmän. + pat
- panic! at the disco - ryan
- joel madden

öö unohdin varmasti jotain tai sitten en, mutta ihan sama.

niin ja sitten pitäisi viel siivota! nimittäin juhlat on torstaina ja oon maanantain ja tiistain pois, ni tulee vähä kiire. keskiviikkona vielä koululla ne päättäjäisten harjoitukset. kiva kun ei voinu aikasemmin ilmottaa tai PITÄÄ SITÄ AIKASEMMIN KU EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ! hyvin kyllä järjestelty ihmiset.

joo ja sitten olin ihan unohtanu että mulla ois tiistaina hammaslääkäri jotain 9.15, mutta en ois voinu muutenkaan mennä sinne tai siis keretä hesasta, joten pitää muistaa vaan peruuttaa se.
kiva oon nyt peruuttanu sitte jo kaks aikaa :S hamppilääkäri ei tykkää, mutta minkäs voit...

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 16:21

Näin unta että olin serkun kanssa kirkossa.
Ja sitte me vaan makoiltiin siellä penkeillä ja yhessä vaiheessa yks niistä puhujista siellä sano jotain et "linda ja sussu, ootteko te kuunnellu yhtään. te vaan ootte jutellu siellä koko ajan"
ja sitte vastasin et "joo" vaikka oikeesti ei oltukaan.

sitte siellä oli ari koivusen keikka (kirkossa siis) ja sit vaan ihan innoissani menin kuvaamaan sitä, mutta se oli aika hankalaa ku kaikki pitkät ihmiset oli eessä ja pääsin kuvaan vasta vähän ennenku se biisi loppu.

sit siellä kirkossa oli kans sellasia ihme esityksiä. esim jotain tanssijoita ja sit hevosvaunu jolla ei ollu hevosta vaan se veti perässään sellasta porkkanaa joka alus näytti hevoselta xD (älkää kysykö miten, musta se alussa kyllä näytti ihan hevoselta mutta se muuttu porkkanaks sitte)

ja sitte siellä ulkona oli kaikkee ansoja ja tosi syviä vesiputteja ja kaikkee. ja jäätä.

joo ja sitä ennen näin unta että meillä oli matoja :DDDDD
ja sitte ne tuli ihoon ja olin ihan hyiiiii.. ja sit ne madot oli sellasia inhottavia ja ne lärpätti ja eli ja HYI.

että semmosta xD

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 06:04

Kiss of the Dragon
se oli hyvääää elokuva!! daökjdasölkjee
Jet Li <3

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 02:24

"Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life...You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain. I hate love."

-Neil Gaiman-

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 00:21

en ois ikinä aatellu et haluisin elämä lapselle konsertiin..

MUT SIELLON TOKIO HOTEL!!!
pakko päästä!!

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2007 13:22

kiva ku ne on nyt alkanu ajaa paskaa/kusta tonne pelloille.
meidän kuistikin haisee ja pesuhuone :S
(jossei joku tienny niin asutaan siis edelleen maalla)

kävin tänää koulus.. tunti kesti n. 20 minsaa jos sitäkään.. sitte kotiin.

joo ja meidän mamma sai työpaikan ^^

ostin silmätippoja toissapäivänä.

ja maanantaina ayabie ja sit åsalle!!! <3