IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Listaa 40 asiaa itsestäsi.Sunnuntai 11.01.2009 06:48

1. Se keneltä tämän pöllin, niin laitan tähän ekaksi saman mitä sekin ihminen. Minulla on kammo vartioihin ja poliiseihin. Ei niinkään keikoilla olevat turvamiehet pelota, mutta kaupoissa hengaavat vartijat on tosi pelottavia. Ei ne siis näytä yhtään pelottavilta, mutta mulle tulee aina sellainen olo, että ne seuraa mua ja oon tehny jotain väärin. Monesti ajattelen päässäni, että oonkohan mä vahingossa pölliny jotain, jos en vaikka oo huomannu. Ja musta aina tuntuu että vartijat tuijottaa aina mua ja tosi pahoin katsein. Sama on poliisien kanssa ja poliisiautojen. Aina ku nään poliisiauton jossain, mun sydän hyppää kurkkuun. Vaikka oisin katsastetussa autossa, vänkärissä ja mulla olis turvavyö päällä ja kaikki olis täysin laillista ja nopeusrajoituksiakin noudatettaisiin, silti aina se sydän hypähtää.

2. Aika moni kaveri tietää tän jo, mutta mulla siis on nykyäänkin oikeasti vielä aika lyhyet hiukset. Ne on takaa johonki olkapäille asti, mutta edestä ja sivulta säkällä peittää korvat. Omistan siis hiustenpidennykset, mutta ne ovat pinneillä laitettavat, jotka otetaan aina yöksi pois (tai sillon kun haluaa). Ei siis mitään liimahömpötyksiä ja ompelua.

MULLA ON VAIKEUKSIA KEKSIÄ JOTAIN JUTTUJA, MITÄ EN OO JO KIRJOTTANU SIINÄ VERSIOSSA MISSÄ PITÄÄ KERTOA VAIN 10 ASIAA ITSESTÄÄN.

3. Mulla on pakkomielle haistella kaikkea. Mä haistelen aina sormiani, mä haistelen aina esim. leipää ku otan sen pussista. Haistelen oikeasti melkeen kaikkea, enkä voi sille mitään. Jos joku juttu haisee pahalle, sitä on pakko haistaa.

4. Yhdessä vaiheessa Zac Efron oli mun mielestä hot.

5. Jos ei joku tiennyt, tykkään maksalaatikosta.

6. Olen kauhea suunnittelemaan. Suunnittelen aina kaikki valmiiksi esim. päiväkirjamerkinnät sun muuta. Harvoin saan ne toteutettua.

7. Kyllästyn helposti. En välttämättä jätä jotain asioita kokonaan, mutta on pakko jossain vaiheessa vaihtaa johonkin muuhun ja ehkä palata takaisin siihen samaan myöhemmin. Näin esimerkiksi musiikissa. Menettäisin järkeni jos AINA pitäisi kuunnella sitä samaa musiikkia/bändiä/artistia/genreä yms.

8. Tykkään Harlequin-kirjoista. Olen lukenut niitä monia ja monia. En nykyään enää lue niitä kovin usein, paitsi silloin kun on tylsää ja haluan lukea kirjan joka on luettu yhdessä illassa. Viettelykset ovat suosikkejani.

9. Osaan päässäni paljon paremmin englantia ja ruotsia, kuin oikeasti saan ulos itsestäni. Ajattelen usein pitkiäkin keskusteluja päässäni, esimerkiksi ruotsiksi, ja ne kuulostavat hyvältä ja oikealta, mutten koskaan saa mitään sellaista ulos suustani ja unohdan kaiken kun ne pitäisi sanoa.

10. Olen erittäin tarkka cd-/dvd-levyistäni. Jos levyissäni on yksikin naarmu, katon sitä otsa rypyssä. Vihaan lainata levyjäni jollekulle, koska minusta tuntuu ettei kukaan muu pidä niistä niin hyvää huolta. Lisäksi uskon että luulen kaikkien naarmuttavan levyjäni ja itsehän minä en niitä naarmuja niihin ole tehnyt xD

11. En oikeasti ole niin hyvä tietokoneiden kanssa kuin mitä kaikki luulevat. Suurimman osan olen oppinut vain isoveljeltäni ja suuresta osasta tiedän vain asioita mitä isoveli on kertonu, enkä oman kokemuksen kautta.

12. Päätän aina, mihin säästän rahojani. Säästäminen ei kuitenkaan koskaan onnistu. Se yleensä tyssää jo alle 100 euroon.

13. Minulla oli pienenä Baby Born-nukke, jonka nimi oli Josefina. Olin silloin ihastunut isoveljeni kaveriin ja sanoinkin aina että se on sen isä xDDD ja meidän äiti vielä kerto sen sille. (7 vuotta ikäeroa)

14. Jos katson joitain sarjoja/elokuvia, joskus saan suunnatonta mielihyvää siitä, kun johonkuhun sattuu. En koskaan ajattele näin oikeassa elämässä, mutta vaikka hyviäkin tyyppejä elokuvissa sattuu, minua naurattaa. Ei tapahdu läheskään joka sarjassa/elokuvassa, mutta joissain.

15. Monesti kun kuuntelen musiikkia kotona, kun tiedän että joku on lähistöllä, laitan volumea lujemmalle ja vaihtelen biisejä sopivin välein kun haluan että ne kuulee kuinka hyvää musiikkia kuuntelen xD (for your information, mun kuuntelemasta musasta ei oikeen tykätä xD)

Jatkan taas kun muistuu mieleen jotain xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.