IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AHAHAHAHAHAATorstai 29.01.2009 16:47

Vitsi näin taas niin järkeviä unia että ei mitään rataa xDDD

Ensinnäki näin unta, että mulla oli suhde Barack Obaman kanssa xD Tiedä sitten mistä se tuli.
Se uni alko siitä, että tapasin Simple Planin. Sitten tapasin Tokio Hotelin, tai oikeastaan vaan Billin ja kaikki oli kateellisia mulle, koska mä olin ainoo joka uskalsi oikeesti puhua sille ja keskustella xDDDD

Sitte yhtäkkiä oltiin meillä ja siellä oli suunnilleen koko suku paikalla. Sitten mun serkku ilmotti että se seurustelee Barack Obaman kanssa ja sitte Obama tuli meidän saunasta (Tämä sukukokoontuminen tapahtui meidän suihku/pesuhuoneessa). Sitte se tervehti kaikkia ja jutteli ja hymyili ja oli kiltti kaikille. Sitte sinne tuli lisää porukkaa, esim mun serkku ja sen isä ku ne ei vielä ollu tullu. Ne ihmetteli että mitä Obama tekee meidän suihkussa ja sitten sanoin ihan ku se ois ollu maailman luonnollisin asia "No sehän seurustelee serkun kanssa" (En missään vaiheessa saanu selville kenen serkun kanssa se seurusteli..). Sitte Obaman pitiki lähteä ja kaikki kätteli sitä, paitsi joku mun kaveri (en muista kuka se oli), koska se innostu ja hyppäs sen kaulaan ja halaili sitä. Ja mua hävetti ja Obama näytti nololta. (Siis oikeesti mitä unia mä nään??!!) Sitten mä kättelin Obamaa ja toivotin onnea Presidenttinä ja se kiitteli ja sitten ne lähti.

Yhtäkkiä sitte sain siltä jotain kirjeitä ja meillä olikin suhde ja muistan miettineeni, että mihin sen vaimo on hävinny (ei siis mun serkku vaan oikea vaimo). Ja en kans siinä unessa tajunnu miten meillä oli suhde, ku musta Obama oli vaan ollu mulle tosi kiltti ja sellanen isähahmo. Mietittiin kuitenki että miten saatais tää pysymään piilossa lehdiltä.

Sitte heräsin ensimmäisen kerran, mutta nukahdin uudestaan.

Yhtäkkiä olin menossa Etelä-Koreaan lentokoneella, jossa oli penkkeinä sohvat.
Mulla oli ainoastaan lentolippu, ei yhtään rahaa. Tiedä sitten mistä sen lipun sain, mutta se mulla oli. Tiputin mun henkilöllisyystodistuksen lentokentälle ja olin ihan paniikissa kun mulla ei ollu sitä mukana. Siellä koneessa mulla oli joku hirveä pakko selittää ihmisille että mun serkku seurustelee Barack Obaman kanssa. Kaikki vaan nauro mulle. (yllätys)

Yhtäkkiä olin jossain tooooosi isolla laivalla mutta en oikeen tajunnu ku en kuitenkaan ollu sillä.

Sitte olin Korean lentokentällä, mutta siellä esiinty The All-American Rejects ja sitte siellä oli kokonainen sellanen iso tanssilattia täynnä porukkaa. Mut sitte kaikki ihmiset teki wall of deathin, mutta se ei oikeen ollu sellanen mihin on totuttu. Niiden WOD oli sellanen, et ne vaan juoksi sitä lattiaa edestakasi xD Siellä oli kans mun kavereita, mutta Sanna on ainoo kenet muistan ku mun piti pitää sen kädestä kiinni siinä WODissä. Sitte juostiin pari kertaa sitä lattia edestakaisin ja sitte bändi lopetti soittamisen ja keikka oli siinä xD

Sitte yhessä vaiheessa Gackt oli ihan innoissaan Suomesta. Se siis puhu KOKO AJAN Suomesta ja sillä oli assistentteja, jotka puhu suomea (koska se halus kuulla sitä kieltä koko ajan. Ja ne assistentit oli pukeutunu sellasiin lappalaispukuihin). Se puhu kans että se haluaa Suomeen ja on tulossaki tänne joskus ja sitten se osti kaikkee suomalaisia herkkuja. Esimerkiks se oli ostanu jonku suomalaisen voileivän, jossa oli makkaraa välissä :D Ja siinä mukana tuli sellanen karkkihampurilainen.

Yhtäkkiä olin taas siellä Koreassa, mutta se ei kuitenkaan ollu Korea. Olin siis oikeasti Thaimaassa, jos kyltteihin oli luottaminen. Siellä oli lämmintä ja kaikki vaan otti aurinkoa. Mun piti lähteä johonkin, mutta huomasin että olin yläosattomissa, joten piti etsiä paita ensin. En kuitenkaan meinannu löytää mitään, ku kaikki mun vaatteet oli edellisestä reissusta likasia (ei mitään hajua mikä oli se edellinen reissu). Yhtäkkiä meidän iskä oli siinä ja selitti että tuolla rannalla sais Paparazzit hyviä kuvia. Siellä oli kuulemma joku superjulkkispari. Sanoin vaan että "Ei kiinnosta" ja sitte heräsin.

Taisin hukkuakki yhdessä vaiheessa xDDD

Nojoo, tuossa on kaikki mitä unesta muistan mutta tuossa kyllä tapahtu aika paljon xDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.