IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Perjantai 10.02.2006 00:59

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi/kuusi ihmistä tekemään saman(paljastamaan viisi outoa tapaansa päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Pidän perustavarani housujen taskuissa aina "oikeassa" järjestyksessä: luuri dösätsetti huulirasva=vasen etu, avaimet kolikot=oikee etu, nenäliinoi/paperia=vasen taka, lompakko=oikee taka

2. Jos tuun baarista himaan, vaikka 5 aamulla, laitan aina musaa soimaan!! (joka viimeks johti siihen et mutsi ja broidi heräs ja sit mutsi tuli _hitusen_ äkäsenä sanoo et nyt prkl nukkuu!!) :DD

3. Autossa takapenkillä OIKEA puoli on EHDOTTOMASTI parempi puoli kun vasen..

4. Joskus (=lähes aina) kun ei skitansoitto suju, tekee mieli ottaa kitaranvarrest ronski ote ja humauttaa se täysii tota skobee päin niin et seki menis aivan sääleiks .

5. Kaljatpullot aukee parhaiten omatekoisella pullonavaajalla, tuttavammin tunnetulla Kahvalla. Pidän sitä myös usein mukana ihan taskussa, oikeassa tai vasemmassa etutaskussa.

Haaste menee seuraaville...

<bigtuna>
<McGyver>
mi-mi
ki-ki
aiis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.