IRC-Galleria

LisseKisse

LisseKisse

nöpönen

Kerrokerro helmitestiSunnuntai 01.07.2007 03:53

Millainen viettelijä Lisse on?

Sinä pelaat maailman vanhinta viettelypeliä, joka kuluneisuudestaan huolimatta toimii yhä. Leikit vaikeasti tavoiteltavaa. Miehet ovat synnynnäisiä metsästäjiä ja haluavat valloittaa. Ja sinähän haluat tulla valloitetuksi. Taitavasti venytät ja lyhennät liekaa niin, että uhrisi oikeasti luulee joutuneensa tekemään kovasti töitä saadakseen sinut.

Sinä et sorru tekemään aloitteita. Pureskelet vaikka rystysesi verille pidätellessäsi haluasi tarttua puhelimeen ja soittaa ihastuksesi kohteelle. Sinä odotat, että hän soittaa. Ja se oikea soittaa kyllä.

Sinä tiedät, että paras palkinto tulee pitkän metsästyksen saaliista, ja sinä totisesti osaat paeta! Olet yhtä aikaa kylmä ja kuuma, ja saat miehen hulluksi kutsuessasi toisella kädellä luoksesi ja työntäessäsi toisella vähän pois.

JUU EI KAI?

Mikä jumalatar Lisse on?

Olet meren vaahdosta syntynyt ihana Afrodite, joka kiinnostuu helposti kaikesta uudesta, mutta jonka on vaikea viedä aloittamaansa loppuun asti. Tärkeimpiä luonteenpiirteitäsi ovat luovuus ja impulsiivisuus.

Miessuhteesi ovat intohimoisia ja nopeita. Osaat valloittaa, mutta myös murskata sydämiä. Se on nyt tai ei koskaan! Afrodite-arkkityypin vaarana on liika kunnianhimo


Mikä tanssi Lisse on?

Olet sensuelli salsa! Kuuban kiihkeät liikkeet sykkivät sinunkin suonissasi. Osaat ja haluat valloittaa, ja kiusoittelun taidon olet kehittänyt huippunsa.


Millainen rakastaja Lisse on?

Kuulut Venuksen kahdeksanteen vaiheeseen. Kahdeksas Venus tuo rakkauteen riippuvuuden tunnetta ja sitomisen tarvetta. Kahdeksannen huoneen Venus haluaa olla rakastetulleen kaikki kaikessa, mutta juuttuu helposti kierteeseen, jossa mikään ei enää riitä.

Muistathan, että rakkaus ei ole kauppatavaraa, eikä rakkauden nimissä voi ketään velvoittaa mihinkään, eikä varsinkaan ottaa omistukseensa. Paradoksaalisesti se, mitä sisimmässäsi tavoittelet - rakkaasi täydellistä sulautumista itseesi - on mahdollista vain, jos sallit hänelle täydellisen vapauden.

Rakkauden tarpeesi voi olla niin suurta, ettet enää huomaa eroa toiveiden ja todellisen tunteen välillä. Se, että haluaa rakastaa ja tulla rakastetuksi on vasta halu ja tarve, eikä kerro varsinkaan omien toiveittesi kohteesta ja hänen tunteistaan vielä yhtään mitään. Oikea rakkaus syntyy vasta, kun olet saanut lisää luottamuskykyä ja Sinulla on voimaa antaa rakkauden virrata vapaasti, takertumatta, vaatimatta.



MIKS TESTIT TIETÄÄ KAIKEN :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.