IRC-Galleria

I'm in love with a fairytaleMaanantai 18.05.2009 14:42

Huhhuh, olipas viikonloppu. Oulussa tuli oltua, serkkupoijjaalla oli sunnuntaina rippijuhlat. Oli kiva nähä niissä muitaki serkkuja. :) Mutta voivoi pokka ei meinannu pitää kun kohta 10 -vuotias Veeti -serkkuni väläytteli taas kaikkea hauskaa siellä kirkossa ja muuallakin sitten :D on se aikamoinen vekkuli.

Lauantaina ei tullu tehtyä mitään ihmeempiä; syötiin, juteltiin, ja mä katoin ku pojat pelas pleikkaa (okei kyllä mäki kerran pelasin xD). Ja trampoliinilla hypin, otin aurinkoa, makoilin ja luin kirjaa. Illalla oltiin lenkillä ja saunassa (HUHHUH) ja sit katottiin kahteentoista asti euroviisuja. Mun suosikki voitti :) ne äänestystulokset katoin siis seuraavana iltana, mut su aamulla radiosta kuulin jo voittajan :D

mutta nyt väsyttää. Eilen menin 23 nukkuu, tänää herätys 6.25 (juna Helsingissä 6.55) ja sitten heti kotiin tultua rojahdin sängylle ja kaheksan aikaa nukahin ja tunnin päästä heräsin :D vielä kyllä nukuttais.. aijai tuli tossa tunnin aikana nähtyä aikamoisia unia :D ihan outoja.

mitäs sitä vielä.. hmh tänään ei tarviikaan mennä työntää rattaita, ehkä mä vaan oon koneella tai sit kohta jatkan kirjan lukemista. Marsut on vähän yli kymmenestä asti ollu matolla seikkailee :D ilonalla ainaki ollu mua ikävä, kovasti se tuli mun luo siliteltäväks ja rapsuteltavaks<3 nuoli se mun sormiaki :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.