IRC-Galleria

huhhuhKeskiviikko 20.05.2009 16:36

No kirjotanpa nyt tänne kun ei muutakaan tekemistäkään ole. Tai on, mut en jaksa tehä niitä.
Huhhuh, en muista koska viimeks olisin nukkunu yhtä huonosti kuin viime yönä nukuin. Ennen nukkumaanmenoa luin kirjaa, mitä ei olisi ehkä kannattanut tehdä kun siinä oli sillon sellanen negatiivinen sävy. Ja sit tietyt asiat pyöri päässä ja mä heräsin aamulla ainaki puol seittemän auringon paisteeseen ja siihen ku marsut keskusteli keskenään (olin unohtanu laittaa marsujen häkin päälle pyyhkeen peitoksi, että ne ei juttelis ku mä nukun)..

Sit kaikenlisäks näin huippu outoa painajaista. Eka tekstailin erään hyvän ystävättäreni kanssa. Tosi flirttailevaan sävyyn ja taidettiin sopia että me seurustellaan :D oikeastihan olen hetero.. Mut sit tossa unessa seuraavaks tulin jostain syystä surulliseks, en tiiä alkoiko mua sitten kaduttamaan kun aloin seurustella tytön kanssa.

Seuraavaks olin ton mun "tyttöystävän" kanssa jonku uimahallin pukuhuoneessa, mulla oli vaan pyyhe päällä. Sit jostain ilmestyy 2 kumipukuista naisninjaa, ne halus ryöstää ja tappaa mut. Mulla oli vaatteet ja joku hajuvesi kaapissa. Toinen ninjoista sano "Chanel *joku kolminumeroinen luku* " viitaten siihen hajuveteen. sen se olis halunnu eniten :D yritin suojata sitä mun kaapin ovea. Joku sano mulle että lähetään, mutta jostain syystä mun oli aivan pakko ottaa rintsikat ja hajuvesi.. miksköhän en muita vaatteita ottanu?

Sitten pakenin sieltä, olin jossain ruohoniityllä sen mun "tyttöystävän" kans. Me oltiin muututtu kiinalaisiks, sitte joku kiinalainen pariskunta otti jomman kumman meistä ja sitten meidät erotettiin toisistamme, ei saatu enää ikinä tavata. So sad story.
:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.