IRC-Galleria

MinijulkkisKeskiviikko 18.06.2014 16:23

Tänään ilmestyi uusi Demi lehti ja siinäpä sattuu olemaan mun haastattelu. Aiheena siinä AD/HD joka mulla diagnosoitiin kun olin 5-vuotias. Löytyy lehden sivulta 24 (:

Miten päädyin haastatteluun?
Facebookissa on ad/(h)d vertaistukiryhmä jossa eräs henkilö kyseli että kiinnostaisiko ketään nuorta osallistua haastatteluun. Kun ketään muuta ei kiinnostanut ja kokeilunhaluinen olen, totesin että ilman muuta.

Matkustin siis tuossa maaliskuun lopulla Helsinkiin jossa haastattelu pidettiin. Ekaksi otettiin tuohon juttuun tuleva kuva. Koska juttu tuli heinäkuun lehteen, en saanut pitää kuvissa takkia päällä. Ja maaliskuussa oli vielä tajuttoman kylmä!!! Se kuvaaja ei osannut ekaks päättää miten halusi kuvan ottaa ja koko kuvaus kesti yhteensä tunnin. Lopulta siis tärisin ja kuvasta tuli huono :s
(En siis dissaa itseäni mutta tiedän että minusta olisi saanut paremmankin)

Itse haastattelu oli paljon mukavampi, lämpimässä kahvilassa kaakaon kanssa. Haastattelijakin oli tosi mukava eikä mua jännittänyt muuten paitsi sit kun se kaivoi äänityslaitteen esiin :D (don't know why)

Haastattelun jälkeen mua jännitti ihan kauheesti että saikohan se musta mitään irti. AD/HD kun on, helposti hyppää koko ajan aiheesta toiseen. Mutta nyt kun olen itse tuon olen tuon jutun lukenut, olen super ylpeä ja iloinen että siitä tuli noin aito ja rehellinen (:

Muistakaa kaikki olla aitoja omia itseänne, häpeilemättä, älkääkä muuttako itseänne muiden takia. Niin takaatte oman aidon onnenne.

"Kukaan ei ole virheetön, mutta me kaikki olemme täydellisiä sellaisina kuin olemme" <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.