IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

MIEKKAHHHHHHLauantai 31.12.2005 22:38

Ostin tänää miekan ö.ö se on kauniskauniskaunis. ens viikolla ostan miekkasetin ja lohikäärmesjumalapatsaan. oijoi<3 totatota. tyypit ampuu rakettei. kuulostaa niinku olis sota o.x

kauan kadoksissa, kerran löytyvä.Sunnuntai 13.11.2005 03:18

Mä seiskalla koulus hukkasin semmosen hämähäkkikorun minkä olin saanu mummulta ko pääsin ala-asteelta ja aattelin etten näe sitä enää ikinä ni tää yks mun nykynen luokkakaveri oli sillon löytäny sen ja si ko meil oli ropet sen luona nyt ja se esitteli kaikkee sen löytämää tavaraa ja sil oli se ja se anto sen mulle takas kun sanoin että se on mun.<3 http://www.geocities.com/lonttu/Image347.jpg tosson se koru. son aika kärsiny mut si isona boostaan sen kuntoon ko on rahaa.

Ropettamaan<3Perjantai 11.11.2005 18:15

Uaah kohta pitää lähteä ellille. En oo aikoihin ropettanu.
Saatiin tänään takas enkun aineet :D opettaja oli korjannu mun oman väärin :D kirjoitin "ei ole kuin ajan kysymys milloin usa hyökkää iraniin kun usan rakasta israelia näin moititaan" opettaja korjasi "ei ole kuin ajan kysymys milloin usa hyökkää iraniin kun usa rakastaa israelia. näin moititaan" :DDD
*hörppii kolaa* mi siskon matikan maikka lähetti porukoille lapun että siskoni laiminlyö kotitehtäviä vaikka hän tekee ylimääräisiä tehtäviä vaikkak uinka jos vain ymmärtää asian :D ajattelin mennä vähän maanantaina hyppytunnilla pitämään siskoni puolia.

Hahaha vitsin pällitTorstai 10.11.2005 22:27

Tästä lähtien mun nää ihme päiväkirjat näkyy vain kexeille. Miksikö? En tykkää siitä millaisia kusipäitä ihmiset on, varsinkin täällä lapualla. Minulla on omat mielipiteeni ja oma pääni, onko sitä kauhean vaikea ymmärtää? Sitä ei muuteta sillä että tuutte kaikki porukalla vineemään kui paha ihminen oon tai jotain muuta sinne päin.

"sut sais lähettää keskitysleirille"Maanantai 07.11.2005 16:54

Ah äiti oot niin ihana. Oikeuttaako se aukomaan päätä tyttärelleen jos tämä on muuta mieltä asioista kuin sokaistunut valtamassa? En minäkään auo tälle päätäni siitä, että hän vetää ulkomailta viinaa jo täyteen kaappiinsa. Lainaan taas äitiäni "tuon saatanan hakaristipinssis sais tunkee metsiä syvälle sun perseeseen". Onpa ystävällistä ja minä muka olen kauhean itsekeskeinen enkä ajattele muita. Muistellaampas sit kun tämä uhkasi heittää minut pihalle kotoani kokonaan. Oliko kovin reilua? Ei tainnut olla. Saa nähdä mitä tuumaavat sitten kun saan popgromilta tilaukseni kun wiking-divisioonasta tulleista tilauksistani veti jo kauheat pultit. Pitäkää peukkuja.
- Vanhemmat »