IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ja tällainen mie sit mukamas olenTiistai 27.06.2006 23:21

Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.03.2006 10:13

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. darin-who's that girl
2. BSB- I still
3. PMMP- oot siellä jossain mun
4. T.a.T.u - friends or foe
5. Septerber- looking for love
6. lovex- guardian angel
7. Geri Halliwell- It's raining men

haastan seuraavat:

PikkuKolibri
vanhajoe
Yoda91
zatsuma
hymisija

miksi?Maanantai 19.12.2005 22:13

pitkään miettinyt miksi ihmiset ovat toisilleen niin julmia? ei siedetä yhtään sitä että olet erinlainen... tiedän ilman sanomistakin et oon lihava! miettikää miltä teistä tuntuu haukkuminen.

[Ei aihetta]Lauantai 26.11.2005 13:54

no nyt sitä lunta on sit ihan urakalla savoonkiin saatu... Onhan tuota koko talvi odotettu jo :)
- Vanhemmat »