IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

Mä joka ilta naulaan ja nakutan..Sunnuntai 08.03.2009 03:13

..mut kenenkään pyllyä en kyl taputtele.

Nyt kun on taas muuttanut niin olen jälleen kerran huomannut sen kuinka paljon mä tykkään naulojen hakkaamisesta sekä ruuvien ruuvaamisesta. En tajua mikä tää juttu on, mutta nautin kyseisten asioiden tekemisestä ihan älyttömästi. Tykkään myös koota sänkyjä ja laatikostoja ja telineitä. Myös niiden purkaminen on aika hauskaa.

Ekin kaveri kävi meillä Munkkiniemessä avustamassa muutossa työkalupakkinsa kanssa ja hiemanko kuolasin sitä! Työkalupakkia siis :) Se kertoi et semmoisia on saatavana myös naisten versiona eli jossa kaikkien työkalujen varret on pinkkejä! Vähänkö haluun sellaisen! :D

Oon siis muuttanut ja asunto on aika kiva. Tää on pieni mut en mä suurempaa ees tartte, siivoaminen on helppoa ja kaikki tärkeä (sohva, sänky, telkkari oheislaitteineen, kirjat, leffat, levyt, vaatteet sekä kahvinkeitin) mahtuu tänne joten mitä mä suuremmalla kämpällä ees tekisin? Asun ylimmässä kerroksessa, näkyy tähdet ja kuu hyvin.

Ainut miinus on vaan se, et edellinen asukas (joku vajakki siis, anteeksi tuo halventava nimitys mut se kuvaa häntä parhaiten) on jättänyt 'jälkensä' kämpän seinille. Eli seinillä on siis paskaa ja kuivuneita räkäklimppejä. Etenkin niitä räkäklimppejä.

Tässä aiheeseen liittyvä pieni tarina:

(Pohjustus: Nuorisosäätiön sääntöjen mukaan asuntojen täytyy olla tyhjillään + avainten palautettuna klo 12 mennessä)

Maanantaina mun muuttoauto oli myöhässä. Kökötettiin Monnan ja Ekin kans pari tuntia Munkkiniemessä odottelemassa autoa, jonka piti tulla klo 13. Auto tuli hieman vaille 15. Muuttotyyppejä oli 3 ja ne oli tosi mukavia ja ripeitä ja vahvoja joten saatiin mun kamat (joita oli muuten ihan helkutisti) autoon alle tunnissa. Sit lähdettiin kohti Hertsikkaa, Monna läks kotiinsa ja Eki heitti mut taksilla tän talon pihalle ja mäni mänöjään. Muuttoauto tuli perässä vähän hitaampaa.

Kello oli hieman yli 16 kun astuin kämppääni sisälle. Kämppä oli täynnä ihmisiä ja tavaraa oli yltympäriinsä vaik miten paljon. Edellinen asukas (vaik ihmisten lukumäärän huomioiden sillä oli koko suku sitä auttamassa) ei siis ollut saanut muuttoa vielä tehtyä. Lievästi sanottuna hermostuin ja sanoin että koko porukan täytyy nyt heti lähtee asunnosta ulos koska sinne rupeaa kohtapuoliin tulemaan tavaraa. No, sain riidan aikaan sen tyypin äipän kanssa. Hän ei kuulemma välitä Nuorisosäätiön säännöistä pätkääkään koska heillä on erikoislupa on asunnossa juuri niin pitkään kuin muutto ja siivoaminen kestää. Justiinsa..No, ne lähti sielt menemään aika nopeesti ja tää ämmä vaan ilmoitti sit tosi vittumaisesti ovella että 'en sitten saanut kaikkea siivotuksi kun piti kesken kaiken lähteä asunnosta pois'.

No, sit huomasinkin et kämpän seinillä on suurinpiirtein kaikkia mahdollisia ruumiin eritteitä. Että näin. Olis voinut äiti opettaa poikansa käyttämään nenäliinaa ja vessapaperia. Mulla on ilmeisesti huono karma asuntojen suhteen, sama homma kävi Oulussa, tosin paljon pahemmassa mittakaavassa.

Voi äh, Ian Curtisin juliste tippui just seinältä. Laitoin sen eräitten sellaisten ruumiin eritteiden eteen joita en saanut siivottua pois. Ehkä Ian ei tuntenut oloaan mukavaksi juuri siinä kohdassa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.