IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

WTF?!?!Torstai 01.10.2009 23:31

"mua yksinkertaisesti ällöttää lihavat ihmiset. en voi sille piirteelle itsessäni mitään. mua inhottaa ja suorastaan tekis mieli mennä kysymään niiltä päin naamaa miten ne on saattaneet päästää itsensä sellaseen kuntoon. ja kaikista ällöttävintä on se kun näkee lihavan ihmisen syömässä. sillon vaan ajattelee että älä nyt herranjumala syö enää yhtään lisää !

suurin osa mun kaverista on normaalipainoisia/hoikkia. tosin nyt oon huomannut miten moni heistä on viimeisen vuoden aikana alkanut selvästi lihoa ! se saa oman olon tuntumaan erittäin onnistuneelta kun itse on vain laihtunut mutta toisaalta en haluais läskejä kavereita. koska vaikka lihavempien ihmisten seurassa oma olo tuntuu kerrankin siedettävältä, en kuitenkaan tuntis oloa mukavaksi liikkuessa pulleiden/ylipainoisten ihmisten kanssa. niin ulkonäkökeskeinen vain olen ja myönnän sen.

mitä seurusteluun tulee, näin kauan sinkkuna viihtyneenä voin sanoa että en iki maailmassa voisi seurustella ylipainoisen kanssa. jo pelkkä ajatus ällöttää. mutta tiedän kyllä että sisin vaikuttaa eikä sitä koskaan tiedä milloin sydän menee sekaisin ja miten, mutta suoraan sanottuna kaikki puheet siitä kuinka loppupeleissä ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä ja blaablaablaa saa mut vain vittuuuntuneeksi. laiha on kaunista, niin itsessä kuin mahdollisissa seurustelukumppaneissakin. oma unelmani olisi itse olla täydellisen laiha ja seurustella täydellisen laihan ihmisen kanssa. olen turhamainen."

Siis herrajumala, onko tällaisia ihmisiä oikeasti olemassa?!

Ps. Väärinkäsitysten välttämiseksi: ei siis ole minun kirjoittamani teksi, löysin (valitettavasti) netistä eräältä keskustelupalstalta ja olen lähinnä helevetin ihmeissäni siitä että mitä ihmisten päässä liikkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.