IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tässä teille - iltasanomistaSunnuntai 18.04.2010 01:50

Suomen tukkaheviylpeys Reckless Love julkaisi esikoisalbuminsa vasta helmikuussa, mutta bändiä kinutaan ja viedäänkin ulkomaille.

Levy julkaistiin Isossa-Britanniassa, kansainvälinen 80-luvun rocksivusto SleazeRoxx antoi siitä ylistävät arviot, sinkku Beautiful Bomb meni ykköseksi Latviassa, ja kesällä valloitetaan Japani ja Eurooppa.

Faneja kuopiolaistaustaisella bändillä on ympäri maailmaa. Helsingin Tavastian-keikalla kaukaisimmat lensivät jopa Brasiliasta asti.

Omaa musiikkiaan iloiseksi nousukänniheviksi kuvailevat miehet haluavat päästä eroon raskaaseen rockiin liitetystä synkistelevästä mielikuvasta.

- Emme ymmärrä, miksi pitäisi purkaa ahdistustaan musiikkiin ja ihmisten pitäisi tulla keikalle kuuntelemaan sitä. Ei mua ole ainakaan koskaan v***tuttanut soittaa rokkia, laulaja Olli Herman pamauttaa.

- Meidän asennetta tähän touhuun kuvaa se, että keikkabussissa ei saa kukaan pitää vaatteita päällä. Se viihdyttää niin meitä kuin niitä, jotka ajavat ohi ja jäävät tuijottamaan suu auki.

1980-luvun Los Angelesin -esikuviensa tavoin Reckless Love viihtyy peilin edessä. Kun kuvaaja pyytää potrettiin, Olli ja kitaristi Pepe pyytävät päästä ensin tarkistamaan meikit vessassa.

Eikä nyt käydä vain puuteroimassa nenää.

- Valokynä on ihan must, sillä saa peitettyä edellisillan bileet, meikkipuuterit, kahta erilaista kajalia, mascaraa ja vähän huulikiiltoa. Tukkalakkaa pitää olla niin paljon, ettei kukaan muu huoneessa olija saa hengitettyä, miehet luettelevat perussettiään.

Koska keikalla Ollin pitää taipua saksipotkuihin, housujen on syytä venyä.

- En ole ostanut vaatteita miesten osastolta kahdeksaan vuoteen. Naisilla on paljon parempi vaatteita leggingseistä lähtien, hän selittää.

Lue lisää Reckless Lovesta Ilta-Sanomien Plusista tänään! Katso myös, mitä glamhevibändi Keelin laulaja Ron Keel tuumasi suomalaisbändistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.