IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

mopokortti Torstai 20.04.2006 02:33

meen suorittaa kirjallisii perjamtaina ja siihen samaa tulee traktori ja moottorikelkka kiva kiva en osaa varmaa mitää ja vkl saan sen mun skootterin ku joutuu isälle menee...;) hyvä vaan niin ei tarvii lauantaina mennä kouluun!!

TYLSÄÄMaanantai 17.04.2006 17:25

eilen homehduin kirkossa ja sain vikan ripari merkin eli oon aika paraas...!! sit pesin kanin ja riehuin jotai ja menin varmaa ainki 2 nukkuu ja aamul joku kusipäää tekstas klo:9:00 hyvä ettei puhelin ollu sen jälkeen seinässä....no sit nousin josssai kymmenen aikaan menin suiihkuun ja nyt tylsistyn ja mietin erästä asiaa joka on painanu jo niin kauan et tuntuu et halkee päää,kun rupeaa sitä miettimään....! mut onneks kaikill muil kaikki on hyvi...

väri kysymys.....?Tiistai 28.02.2006 19:37

MIkä väri mielestäsi olen jA miksi juuri se? vastaaja lähetä eteenpäin katso minkä värisen sateenkaaren saat

tylsä päivä..Tiistai 28.02.2006 19:35

tänäään ei oikeen mitään tekemistä piano tunti 18:30-19:15 sit vois tsiikailla salkkarit ja tehä jotai jos keksii jotai tekemistä xD ihan perseestä ku loma loppu ois pitempään saanu jatkuuu....

ripariLauantai 25.02.2006 16:21

riparil oli ihan tosi hauskaa oli hyvää ruokaa ym tota riparii en kyllä unohda ikinä!!<333 hei haloo mä suoritin ulkoläksytki ,vaikka aluks tuntu et niit ei opi uin samal vähä lumihanges ja kaikkee muuta kivaa!!

< 3Torstai 09.02.2006 20:32

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.
Pakko kai se oli itekki laittaa tää.. :D

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla iha mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :)

tylsääKeskiviikko 11.01.2006 00:07

nyt yritän alottaa hissan esitelmää!! tänää oli piano tunti kiva ku en ollu kerinny harjotella hehe no ei se haitannu!! :) xD

tunisian matkaKeskiviikko 11.01.2006 00:05

olin mun serkun kanssa tunisiassa oli kivaa,mutta miehet siellä eivät naisia kyllä arvostaneet .Huutelivat vähän kaikenlaista kuten tyyliin "rakastan sinua" ym! yks laukku myyjä oli kyll aika kuvottava ,ku se alko yht äkkiii lähentelemään ja pussas meitä siin vaihees meinasin kyll alkaaa huutaa ja vähän kovaaa. hotelli oli hieno ja loma oli muuten tosi mahtava!!!
- Vanhemmat »