IRC-Galleria

Lumi-Ruusu

Lumi-Ruusu

Elämä on niin tätä....

Heips!Maanantai 06.08.2007 21:12

No empähän eilen sitten jaksanutkaan kirjoitella tänne mitään vaikka meininkin olikin. Oon näet hienoisessa loppukesän lentsussa *kröh kröh* ja menin maate jo klo: 19.30 ja pari kertaa vaan yöllä heräsin. Ja nousin ylös klo: 6.45.

Juuh! Siis lauantaina tuli oltua Hollolan kirkonkylällä Veeran päivillä, muttei se ollut kovin kummoinen tapahtuma. Hieno oli talomuseo kuitenkin ja upeat hautausmaat ja kirkkokin oli hieno ainakin ulkoa, kun ei sisään päästy, kun vihittäviä oli ihan jonoksi asti.

Lauantai aamupäivällä alkoi sitten tää mun lentsu ääh. Kurkku on kipee, karsee köhä, nokkatukossa/vuotaa kuin Esterin p***stä ja keuhkot meinaa haljeta kun yskii. Ja ei passaa nauraa -> tulloo yskä kohtaus! *DÄÄM*

Sunnuntai iltana iski sitten kuumettakin, ei paljon mutta kuitenkin ja yöllä oli kuumetta myös- Aamulla urheesti kampeuduin työmaalle ja kerroin pomolle olevani kunnon lentsussa. No, kuumetta kun ei ollut niin jäin töihin. Onneksi on helppo viikko.,kun ei oo paljoo muksuja paikalla. Niin ja työkaveri palasi lomilta, niin helpottuu munkin työnteko siinä sivussa.
Saas taas nähä kuinka monta viikkoo tätäkin podetaan ;oP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.