IRC-Galleria

Lumi-Ruusu

Lumi-Ruusu

Elämä on niin tätä....

Iltaa!Torstai 08.11.2007 00:25

Kiva päivä takana! Poikkesin uimahallilla ennen kuin menin M:n luo kylään puolen päivän jälkeen. Siellä sitten vierähtikin hurjat 5h.
Aluksi juteltiin ja kahviteltiin (no joo mä join vaan mehua, kun ei toi kahvi oo mun juttu kovinkaan) ja sitten saatiin tietoa T:n mieheltä että jotain on tapahtunut ja seurattiin parit uutiset ja saatiin tietää siitä tuusulan ampumatapauksesta.

Sittenpä oli lisää taas mukavaa jutustelua ja sitten M kaivoi kaapeistaan hälle isoksi jääneitä vaatteita ja mie ja T sitten niitä innoissaan soviteltiin. Ostin 34 vaatetta M:lta ja ne maksoi 270€ yhteensä. Ja T osti vaatteita 100€:lla. Aivan ihastuttavia ja sairaan hyväkuntoisia vaatteita sain. Ja kunnon merkkejä, suurin osa oli H & M:ää. WAU!!!

Poikkesin anopilla, joka oli sitten alamaissa ja selvittelin sitä asiaa sitten 2,5h ja kotiuduin super nälkäisenä kotiin vasta klo: 20.30.

Näytin sitten isännälle kaikki uuvet vaatteet ja hän arvioi niille hinnat ja laittoi ne paperille ylös ja mä sanoin niitten hinnat suunnilleen mitä ne oli maksaneet. Ja hänen laskelma heitti peräti 1€:lla eli 271€! Hyvin on hänkin hintatietoinen =)

Nyt sitten aion etsiä vanhoja hyvä kuntoisia vaatteitani ja laittaa ne myyntiin.

Niin ja eipä tarvii mun nyt pitkään aikaan hommata itelleni uusia tai ees käytettyjä vaatteita. Ainoo mitä oikeestaan enään tarviin on paksummat housut talveksi ettei beba jäädy aivan siniseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.