IRC-Galleria

Lunic

Lunic

varoo ettei säikäytä kaloja

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

SUURI ABI-BLOGI!Maanantai 06.02.2006 19:48

Aika on siis suuren abi-blogin. Tällä kertaa lähikuvassa tavallisen abiturientin sitäkin tavallisempi lukuloma sekä ylioppilaskokeet!

Viimeinen koeviikko on saanut hieman alavireisen startin, ja tuskanhiki otsalla on tullut väännettyä ruotsin, kemian ja fysiikan kokeita, mutta mitäpä niistä, varsinaiset kokeethan ovat vasta tuloillaan.

Huomenna vuorossa Pitkän Matematiikan preliminäärikokeet, joten verta ja hikeä luvassa jälleen. Matematiikkaahan ei tunnetusti osata, ja tällä hetkellä sitä osataan vielä tavallistakin vähemmissä määrin. Mutta ei taaskaan syytä huoleen! Prelit ovat prelejä, aito koitos on vasta edessä (voih).

Pikaista briiffausta matematiikan kokeesta sopii odotella ensi vuorokauden puolella, kello viisitoistasataa.

Kaiken lisäksi pakkasukolla täytyy olla jotain minua vastaan. Vaikka kuljenkin autolla, niin kylmä ratti on aivan *elvetin epämukava, joten joudun käyttämään sitäkin epämukavampia toppahanskoja ajaessani. Ja bensiinilläkin tuntuu olevan vain yksi olemassaolon tarkoitus - olla lopussa. Softaamisetkin ovat vähän jääneet näin kylmällä säällä. Noh, toivottavasti penkkarit ja abiristeily korvaavat kaiken kärvistelyn.

TJ 10

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.