IRC-Galleria

ranteetauki.orgTorstai 31.01.2008 18:56

Olet 39% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.
- Sait 39% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski on siis hieman kohollaan, kannattaa seurata juomista ettei se riistäydy käsistä. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään viinin/kaljan nautiskelua ja elokuvien katselua. " Hirveä myrkky on etanooli " sanoi moderni kevytkommunisti.

Olet 41% pissaliisa.
- Olet 41% pissaliisa. Selviä merkkejä alkaa ilmenemään. Jos et ala ryhdistäytymään, saatat sortua lissulinjalle.

Olet 43% cityihminen.
- Olet 43% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...

Olet 58% fruittari.
- Olet 58% fruittari. Erittäin selvä tapaus. Homo Sapiens Fruidicus. Erittäin värikäs ja tyylitietoinen nisäkäs.

Olet 44% MacGyver.
- Olet 44% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.

Olet 30% joulupukki.
- Sait 30% pisteistä. Kassisi eivät taida olla kovin täynnä lahjoja. Yritä harjoitella parikymmentä kieltä lisää ja kokeile tätä testiä uudelleen sen jälkeen.

Olet 44% kapinallinen.
- Olet 44% kapinallinen. Tällä menolla et kyllä saa nimeäsi historiankirjoihin. Saattaa olla parempi että keskityt maltillisempiin hommiin, kuten napanöyhdän tutkimiseen.

Olet 50% maantietäjä.
- Olet 50% maantietäjä. Nooh... kelpo tulos, mutta olisit voinut edes yrittää. Et tiedoillasi kyllä pärjää maantietoa koskevissa kysymyksissä jos meinaat tietokilpailuun osallistua.

Olet 25% eläin.
- Sait 25% pisteistä. Testin tulokset viittaisivat siihen että eläinmaailmassa olisit varpunen. Varo kiviä heitteleviä pikkupoikia.

Olet 50% natsi.
- Sait 50% pisteistä. Onkos sitä natsitervehdystä harjoiteltu? Sinulla on aika paljon yhteisiä arvoja natsien kanssa.

Olet 40% nörtti.
- Olet 40% pelimies. Jos pyrit pelimieheksi, niin älä heitä pyyhettä kehään, koska pelimies ei koskaan heitä pyyhettä kehään.

Olet 38% optimisti.
- Pian sinäkin saavutat huiman puolioptimistin rajapyykin. Toivottavasti asenteesi muuttuu optimistisemmaksi hetki hetkeltä.

Olet 25% pelimies.
- Olet 25% pelimies. Hieman pelimiehen merkkejä. Lisää yritystä vaan, pelimies ei luovuta!

Olet 23% tietokonenörtti.
- Olet 23% tietokonenörtti. Et siis oikeastaan ollenkaan. Elämäsi ei ole uhattuna mutta kannattaa varoa jos joku vastaantulija yrittää tarjota linux-levyä.

Olet 50% rokkari.
- Olet 50% rokkari. Asenne ja kaikki alkaa olemaan kohdallaan. Hieman viilailua ja sinusta saa vedenpitävän rokkarin. Rock & Roll

Olet 26% vihreä.
- Olet 26% vihreä. Ajatuksesi alkavat olemaan varsin vihreitä joten vedäppäs hieman grillikylkeä ja kaljaa niin ajatukset virkistyvät!

Vastauksistasi 100% oli oikein.
- 100% oikein. Ei paha, ei yhtään paha. Yhdyssanat ovat selvästi hallussa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.