IRC-Galleria

Lutri

Lutri

Kaukaa viisas ja läheltä hyvännäköinen

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Lutrastic gallup!Maanantai 13.10.2008 23:34

1. Kuka olet?

2. Pidätkö minusta?

3. Milloin tapasimme ekan kerran ja missä?

4. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?

5. Oletko yhä samaa mieltä?

6. Jos saisit antaa minulle jotain, mitä antaisit?

7. Kuvaile minua yhdellä sanalla

8. Uskallatko laittaa tämän päiväkirjaasi ja katsoa mitä mieltä minä olen sinusta?

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 21:05

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. puhun ja ääntelen itsekseni.
2. hammasharja on kasteltava uudestaan sen jälkeen kun olen laittanut siihen tahnaa
3. ärsyynnyn jos en tiedä kuinka lämmintä ulkona on.
4. pakko vaihtaa tietokoneen taustakuva joka sunnuntai.
5. jogurttia pitää syödä oikealla tavalla: ensimmäiset kuusi lusikallista tyhjennetään kolmella nuolaisulla, seuraavat kuusi kahdella ja siitä eteenpäin on lupa ahmia jopa lusikallinen kerrallaan.

Odotappas...Perjantai 18.11.2005 21:05

Tänä päivänä tuli harrastettua odottamista jonkin verran.

Alkaen aamusta, kun olin menossa hakemaan emännältä rahaa ja sen piti olla pihalla, no odotin siinä sitte aikani ja soitin että missä se on, niin, pihalla mutta työpaikallansa. nooh, sitte hain rahaa, menin tankkamaan ja ajoin neljän auton perään jonottamaan autopesulaan. siinä meni n. 20 min. sitte hirviällä kiireellä jyväskylän tietä pitkin itää kohti, kun piti tavata autokoulunopettaja ja muutama muu sen oppilas kakkosvaiheen rata-ajoa varten. No äijäähän ei näkyny missään, odotin aikani niin se sitte ilmesty. Sitte ajettiin kemoralle, siellä odotettiin että päästiin maksamaan, sitte odotettiin että ne tulee pistämään videon pyörimään, ja sitte odotettiin että päästään ajamaan. Sitte piti vielä odottaa että kerrottiin mitä pitää tehdä, vaikka se kerrottiin sitte ajaessa kuitenki uudestaan. sitte sain odottaa n. 50 kertaa omaa vuoroani ajamisessa, minkä jälkeen koitti kahvitauko. no mää olin juonu kahvini jo ku ne opettajat tuli sinne hörppimään sumppiansa. Sitäki näky menevän muutama kuppi, maltilliseen tahtiin tietenkin. sitte taas toinen 50 kertaa oman ajovuoron odotusta, jonka jälkeen piti lähteä teoriaan. oisin mää sinne heti lähtenykki jos auto ei ois päättäny jättää käynnistymättä. nooh, ne muut meni sinne ja mää kykin siellä puoli tuntia odottamassa että arvon neiti celica suostuu käynnistymään. sitte ku se oli käynnissä menin sinne muut oli. no siellä joutu odottamaan varmaan tunnin ku nisse näyttää kalvoja ja selittää, ruottiks tietenkin, kuinkas muutenkaan. sitte menin maksamaan sille, no eihän sillä ollu tarpeeks vaihtorahaa, eli tulipa tehtyä vähemmän vapaaehtoinen lahjoitus sen autokoululle. sitte soitin puhelun, odotin, en saanu vastausta. soitin toisenki, eeei. sitte kuuntelin nissen loppuselityksiä aikani, soitin kolmannen kerran, vastaus jopa! sitte ilmotin kyseiselle henkilölle ja toiselle jolle soitin sen jälkeen että oon tunnin päästä perillä. nooh, sitte odotin kilometrien kulumista räpytellen pitkien ja normaalien valojen välillä vähän alta tunnin ajan kork. 2 min välein. sitte tulin kokkolaan, menin emännälle, missä ei yllätys yllätys ollu ketään kotona. siellä odotin viidestä kymmeneen minuuttia ihmisiä joiden piti olla loppuilta kotona. sitte vielä lähdin hakemaan toista immeistä joka oli jossain hevonkuusessa, odotusta 'bout 10-15 min. siinä tähän astiset, pelottavaa että päivää on vielä jäljellä...

[Ei aihetta]Tiistai 08.11.2005 18:29

Asiahan on näin että sitä bensaa olis nyt niinku saatava, järki tässä lähtee initial d:tä katellessa ku oma auto seisoo tallissa tyhjänpanttina. Toisaalta parempi että järki lähtee ku että kortti...

Ö booring dei, ät liist sou faar, lenkille pitäis mennä sitte ku on kaupassa käyny, ei tämä flunssa lopu koskaan niin että turha sitä on viidettä viikkoa odotella, täytyy oppia elämään sen kanssa. Pitäis koittaa saada tätä kuntoa kohotettua sitä armeijata varten, ei oo nannaa olla siellä puolikuolleena ku ei kunto kestä. Onneks on vielä päältä vuosi aikaa.

hrblaaaMaanantai 07.11.2005 17:33

Bensa loppu, rahat loppu, koulu loppu... Mikäs sen mukavampaa. Väliaikaista kaikki on vaan. Pitäis tässä kohta uskaltautua sen yhden hullun kyytiin, näinköhän sitä tulee ehjänä takasi. Nooh, ehkä siinä on vielä sen verran autokoulua "jäljellä" ettei tarvii ihan paniikissa olla, eipä oo kyllä ollu tapana muutenkaan toisaalta.

Sitte pitäis keksiä tekemistä hetkeks, TV-korttikaan ei oo vielä oikeen käyttökunnossa ku ei oo tarpeeks pitkää antennipiuhaa. Nooh, eiköhän sitä jotain.

Ei mullistavuuksia, elämä jatkuu etellensä :P

HohhoijaaLauantai 05.11.2005 13:56

Rakas päiväkirja, eilinen ilta aiheutti minulle suuria epäilyksiä siitä onko ryyppykuskin hommassa loppujen lopuksi mitään järkeä. Kun luvattu aika ylitetään kahdella tunnilla, viimeistä kyytiläistä ei saa hereille ilman ambulanssimiehiä, eikä nettoa kuin kolmisen euroa, alkaa pahasti epäilyttämään että tuli tehtyä turha temppu. Siinä samalla tuli selostus eilisillan tapahtumista.

Hieman ehkä väsyttää kun tuli tuota untakin VAIN se 7 tuntia, normaalisti viikonloppuisin jotakuinkin kymmenen. Muita mullistavuuksia ei sitten olekaan.

GäläpäläPerjantai 04.11.2005 19:57

Perjantai viimein, eikä oo tapahtunu mitään, ainakaan mistä vois kenellekkään mitään kertoa. Totaaaaaaaaaa...pskat mää ny tähän mitään keski

JuupajuuTorstai 03.11.2005 18:46

No nyt on sitte käyty hammaslääkärillä ja kuultu asioita jotka on tiedetty jo muutaman vuoden. Ja tuolle reiälle se ei kans voinu tehä mitään, eipä tietenkään, piti varata uus aika eikä mee ku tammikuulle...BLAAAH! Mutta taas kerran luvattiin että me ei sua enää tänne kutsuta että ite saat ottaa yhteyttä jos on tarvetta. Saas nähä pitääkö tällä kertaa lupaus paikkansa. Viimeks nimittäin ei.

Koulussa ei mitään uutta, paitsi että tapojeni vastaisesti lintsasin RO-tunnilta kun sen ansiosta sain melkeen kolmen tunnin vapaatunnin...juujuu, puolustelen puolustelen, ei sais ei. Mutta eipä siellä ollukkaan kuulemma ku jotain UNICEF-jauhantaa.

Taloustiedon koe 1/2 tuotti 11/18 pistettä, eli melkeen sama miten se seuraava menee niin se on jo läpi, rentouttava ajatus sinänsä ;D

Siinäpä tuo, kilta kärsii miestappioita joten asialle pitää tehdä jotain, GW siis... ;D

Helpotti!Keskiviikko 02.11.2005 17:42

Huhhuh, pääsinpäs sittekki pois sieltä abiristeilyn listoilta, olis joutunu kaikenlisäks vielä matkatki ite maksamaan, eihän siitä ny ainakaan ois tullu mitään ku tuo romukasaki syö bensaa ku minä viinirypäleitä (lue paljon).

Sitä lukuunottamatta jälleen aivan normaali päivä, ei juuri mitään mullistavaa taaskaan. Huomenna hammaslääkärille, saa nähdä mikä on kommentti ku puuttuu tuosta yhdestä hampaasta varmaan puolet (no joo, okei, joku kuudesosa), eikä mulla oo ees mitään järkevää selitystä siihen että miks. No jaa, saavat luvan tehdä sille jotain jos se on mahdollista ilmaseks, mitään en kyllä maksa ennen ku se on kipiä. Ja pääseepä ainaki luistamaan äikäntunnilta ryhmätyötä esittelemästä ku on siellä :D

No hohhoijaaTiistai 01.11.2005 17:43

Vai että irccaajat koekaniineina, sais vaan jäädäkki irccaajien hommaks tämä ettei kaiken maailman massateinit pääsis taas kirjottelemaan kaikkia ihQja jutzkia tänne "maailman parhaan ircin" sivuille. Pois epäirccaavat täältä pirkale!

No jos tämä nyt on sitten päiväkirja niin...

Rakas päiväkirja, tämä on ollut sangen tavanomainen päivä, koulussa ei tapahtunut mitään mullistavaa taloustiedon kokeen lisäksi. Siinä ei jaksanu keskittyä pätkääkään niin että tuskin mitään häikäiseviä tuloksia odotettavissa. Bensa loppu edelleen, eikä rahasta tietoakaan, eli kotoa ei sitte tänään lähdetäkään mihinkään. Onneks täällä nyt on sentään tekemistä kuitenki. Ja piti perhana mennä sinne abiristeilyllekki ilmottautumaan, sehän maksaa selvää rahaa eikä mulla oo semmosta. Nooh, on sitä ennenki tarpeen tullen tullu jostain taiottua. Kunhan kyseessä on tarpeeks iso tarve. Nojoonojoo...enough bullshit...tekis jotain vaikka, ei kyllä ainakaan nukkua uskalla ku nään taas varmaan ikäviä unia...
« Uudemmat - Vanhemmat »