IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

SUNNUNTAIN "AAMU"Sunnuntai 30.10.2005 19:55

JOO käytii cafe level seiskas vetämäs yöpelit, alko 22.00 illal ja loppu 8:30 aamul. . huhhuh ku väsyttää, heräsin äsken. . humoen kouluuu, kiinnosti :SD mooo

Phuuh moikka raksu paevakirja!Torstai 27.10.2005 19:33

Tulin äske himaa koulusta. . . ulkon tosi liukasta, ainaki noilla mikran pikku moporenkailla ja viel kesärenkaat :E:E noh, se on vaa siistimpää ku alkaa vähä heittelehtii ja ajan ojaa. . . yeps, tänää ollu pari tuntia matikkaa missä ollu andra gradens ekvationer, en tiiä mikä seo suomeks :D mutta evk ? sitte ollu pari tuntia teoriaa käyty läpi kaikki keskukset sun muut mtä löytyy :E:E ja myös saatii ulos yks koe . . . :D:D tänää taas ollu normi "tylsis" päivä ja oli pääl ekaa kertaa mun g-sus farkut :DD JEE en tavallaa oikee ymmärrä mitä järkeä on kirjottaa tänne mutta joop . . . kait kaikkia kiinnostaa nää jutut, ainaki toxiccia joka lukee mun päiväkirjaa koko ajan :DD hohhoijaa, vois lähtä puis.. jupp. katellaa!

puss puss rakas paevakirja! <3

PS. andra gradens ekvationer = toisen asteen yhtälöt (KIITOS EMMI (menni) tästä tärkeästä käännöksestä! :D:DD)

Raksu paevakirjaeKeskiviikko 26.10.2005 19:03

Tänään on satanut paljon lunta. Minulla oli aamulla ongelmia saada auto ulos tallista, koska sähköt meni aamulla, niin en saanut autotallin ovea auki. ihan tyhmä ovi!

RAKSU PAEVAKIRJAE!Keskiviikko 26.10.2005 19:01

Tulin äsken himaa koulusta, koulussa oli tylsää, me piirsimme hevosia tunnilla. Koulunopettaja on kiva hän ei kiusaa oppilaita. Nytten olen menossa tankkaamaan minun pyöräni, sitten minä pistän pyöräni autotalliin. Tykkään irkata täällä äm-irkissä ja päiväkirja, sinä olet paras <3.

--Keskiviikko 26.10.2005 00:54

EIKS TÄN PÄIVÄKIRJAN PITÄIS OLLA YKSITYINEN ? ENMÄ HALUA ETTÄ JOTKU NEVARIT MENEE LUKEE MUN PÄIVÄKIRJAA !!

ESIM JOKU TOXICCI :DSSDD
- Vanhemmat »