IRC-Galleria

Lyyki

Lyyki

are for kids. Silly rabbit.

Uusimmat blogimerkinnät

Jees, maanantaina tuossa iltapäivällä karattiin Turun suuntaan. Thank god Turussa ei homehdettu sitä pidempään, kun jo kuitenkin suht. pian päästiin laivalle. Ensimmäinen laiva olikin hyvä: ruokaa oli, paikat oli siistejä ja joka toinen nurkka ei ollut varustettu räkälällä vaan siellä oli tavaraa vähän kaikille. Tiistai-aamuna iski automaraton. 14h autossa, ensiksi Tukholmasta Göteborgiin, laivalla lyhyt väli ja sitten vielä Tanskassa noin keskipisteeseen eli Billundiin. Tällä automatkalla sain melkein kokonaan luettua Dan Brownin Da Vinci Koodin. Oli se hyvä, mutta ei niin hyvä että siitä niin tajuttomasti tarvitsi aikoinaan kohkata. Mikäli ikinä lähdette autolla Tanskaan, varatkaa ihan saatanasti lukemista!

Keskiviikko oli taas seisomista, kävelemistä ja jonottamista - toisin sanoen Legoland. Siitä on n. 10 vuotta kun viimeksi olin siellä ja hieno paikka se näytti vieläkin olevan. Ihme kyllä, vaikka koko 'landin aukiolo-ajan siellä olinkin, niin kaikkea ei siltikään kerennyt käydä katsastamassa ja kokeilemassa. Weird. Vinkki; mikäli olette koko päivän Legolandissa, niin joko ostakaa ihmeessä ruuat sieltä tai jos säästätte siihen, että lähdette legolandista ja suuntaatte johonkin ruokapaikkaan, niin älkää poiketko hotellissa vaan suunnatkaa heti syömään. Ehti nälkä tulemaan ennen kuin hotellista löytyi tuurilla pari (hyvin valtavaa kylläkin) sämpylää!

Torstaina poikettiin Tanskan länsisaarilla. Atlantti näkyi, aurinko porotti ja tuuli. Unelmarannat! Pahempi oli vain että ehdittiin olemaan siellä vain muutama tunti, sillä sen jälkeen oli taas aivan liian monen tunnin matka Kööpenhaminaan! Tanskan läpi autolla jeejee. Illalla oltiiin kuitenkin Tivolissa. Se oli ihan hauska paikka, vaikka jokainen laite maksoikin erikseen.

Perjantaina tajuton reissaus Kööpenhaminasta Göteborgiin ja 'borgista Tuhkolmaan. Etelä-Ruotsi lävitse jos toisin sanotaan. Kamalaa. Tuskaa. Myöskin laiva mihin saavuttiin - Silja Line Galaxy - oli kamala. Älkää ikinä menkö tänne, ainakaan moneen vuoteen. Joka nurkassa oli räkälä, kruunut eivät kelvanneet laitteisiin, siivous oli halpaa eikä toimivaa sillä huoneeseen ei heti päässyt ja sitten kun pääsi, oli huone täynnä paskaa. Koko laiva oli hyvin ankea, ellei lasketa erään räkälän taitavaa soittajaa. Yleisö heitti esittäjän/kappaleen ja hän soitti sen ulkomuistista. Veri niceyyyyy.

Lauantaina ideaparkin kautta kotiin - vihdoinkin jeejee. Kotona sitten... no, naminami oli suhteellisen kiihkeää, tänks jäsen jjjjjjj<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.