IRC-Galleria

Lyylikki

Lyylikki

huumurintajoinen

MoskovassaPerjantai 09.06.2006 12:47

Hah...pannaan nyt sama teksti sitten molempiin Blogeihin, niin tietäävätpähän kaikki, että missä minä menen. Ja mun kotia on turha mennä ryösteleen, koska Perttu ja Hanna (Hanna ehkä enemmänkin, Perttu varmaan vaan heiluttais häntää:)) pitää siellä vahtia ja jöötä.

*jeaaah*

Junassa oli viereisessä hytissä norjalaisia tanssijapoikia, jotka innostuivat juomaan alkomahoolia ihan rankemman kanssa. Melutaso olikin sitten semmoinen, että huh. Onneksi minua ei häirinnyt, kun oon niin hyväuninen, mutta matkaseuraa oli häirinnyt.

Matkaseura on kummallinen. Eipä juuri erilaisempia ihmisiä olisi voinut matkalle tuupata. Ainoa mikä meitä yhdistää, on kummitäti. Matkaseura väitti ihan silmät kirkkaina, että norjalaiset olivat puhuneet hänestä yöllä. Sinällään en ihmettelisi, mutta tuskin on matkaseuralla norjankielen taito niin hallussa, enkä usko, että humalaiset norjalaiset miehet muistaisivat suomalaisen naisen nimeä. Kuvitellut omiaan, sanon minä, tuntuu muutenkin kuvittelevan kaikenlaista.

Matkaseura on kuitenkin aikamoinen näky. Meikäläisellä metsästys/camo caprit ja t-paita, matkaseuralla vaaleanpunainen pellavahame, mustat saapikkaat, valkoinen, suhteellisen antava kaula-aukkoinen paita ja paidan yläreunasta paistoi vaaleanpunaiset pitsiliivit. Tai siis mitään paistanut, näkyi ihan kunnolla. Muutenkin ollaan kuin yö ja päivä. Matkaseura harmitteli, kun ei mun MP3 soittimesta löytynyt R'n'B:tä. Niin. Hassu juttu.


No mutta. Moskova on Moskova. Ihana. Veden tuoksu on samanlainen, kuin aina ennekin. Semmoinen erilainen. Sitä tuoksua haistellen vietin suihkussa taas pitkän tovin. Kiva suihku.

Onpa hienoa olla täällä taas.

*ai niin*

Ei mennäkkään kattomaan Joutsenlampea...tyhmää. Mennään katsomaan Romeo ja Julia venäjänkielisenä operettina...ehoehoeho.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.