IRC-Galleria

MöMMö````

MöMMö````

JUUPASEIPÄS

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Tiistai 29.04.2008 00:28

on se kumma ku saatiiin pe sovittuu yhden ihanan ihmisen kanssa kaikki asiat MUTTA kaikki kaatu taas lauantaina vittu! haluun vaan sanoa sulle et oot edelleen tärkee vaikka teitte kusisesti :/

mut hei elämä jatkuu.... BI HAPPY!

vapusta tulee siisti<3

[Ei aihetta]Tiistai 29.04.2008 00:19

joku on vähä käynyt myyräämäs mun sivuil mun tunnuksilla ja poistellut merkintöjä! kiva..

nyyti<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 17:27

hih ihanaa ku tulee kesä,olen niin iloinen:) eilen oli ihan parasta maalailtiin nyytin kaa mua,mun pyörää ja nyytin keittiönkaapit :) pike on paras<3 se kulkee puurolla:D vapusta tulee paras,kumpa saatas se auto vaan lainaan "vapun vauhti taksi"<3 nyt meen siivoon...

nipsujee<3

nyyti<3

julia<3

piia<3

parasta:)

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 23:56

teet mut hulluks,teet mut hulluks,haluut pelkkää pilluu,haluut pelkkää pilluu!!!!

[Ei aihetta]Lauantai 19.04.2008 01:58

VAROITUS: alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ex- rakastettusi kuolee ellet soita
hänelle neljältä aamuyöllä<3

[Ei aihetta]Perjantai 18.04.2008 03:50

huoh miehet<3

siistii<3Torstai 17.04.2008 17:01

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 18:10Nainen ja mies joutuvat auto-onnettomuuteen keskenään; se on tosi paha onnettomuus, molempien autot romuttuvat totaalisesti, mutta kuin ihmeen kaupalla, kumpikaan heistä ei ole loukkaantunut.

He ryömivät ulos autoistaan, nainen sanoo miehelle: "No niin, sinä olet mies, sepäs mielenkiintoista. Ja minä olen nainen, mikä sattuma. Ja vau, katso meidän autojamme! Niistä ei ole mitään jäljellä, mutta me emme loukkaantuneet. Tämä on ihme! Tämän täytyy olla merkki Jumalalta, että meidän kuului tavata näin ja tutustua ja viettää yhdessä koko loppu ikäämme!"

Mies vastaa: "Olen täysin samaa mieltä, tämän täytyy olla merkki Jumalalta!" Nainen jatkaa: "Ja katsopas tänne, tässä on toinen ihme! Autoni on täysin romuttunut, mutta tämä viinipullo ei mennyt rikki! Olen varma, että Jumala haluaa meidän juovan tämän viinin ja juhlivan sillä hyvää onneamme!"

Nainen ojentaa pullon miehelle, mies nyökkää myöntymisen merkiksi, avaa pullon ja juo siitä puolet ja ojentaa sitten pullon takaisin naiselle. Nainen ottaa sen ja laittaa korkin saman tien kiinni ja ojentaa pullon takaisin miehelle.

Mies kysyy: "Etkö sinä aio ottaa yhtään?"

Johon nainen vastaa: "E-en usko, taidan vain odottaa poliisia..."

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 17:54Hei, Piia
Olen kiusannut sinua ja rahojasi, tiedäthän sen? Toivon, että muistat maksaa viidensentinvelkasi takasisin, mutta eihän minulla pitäisi olla syytä huoleen, sillä tiedän sinun olevan sekopää ja masentunut.
Mietin, että jospa joku päivä menisimme yhdessä teollisuusalueelle ja näyttäisin sinulle että olet epäonnistunut elämässäsi. Toivon, ettet silloin löisi minua, sillä tämä on todella itsestäänselvä asia. Enhän minäkään pettänyt luottamustasi, kun löysin sinut koulun siivouskomerosta.
Ai niin, muistin juuri, että,olet liian lihava mutta olen silti varma, että voin korjata asian syömällä kaikki donitsisi.
Rakkaudella, EmmI
PS.Hyppää kaivoon.

« Uudemmat -