IRC-Galleria

Möli

Möli

EI NIITÄ SAATANAN SYDÄMIÄ, JOOKO?

Selaa blogimerkintöjä

TÄNÄÄNLauantai 24.05.2008 01:13

oli kivaa!

Oltiin sielä ateneumissa ja kiasmassa ja aaaa saan lähetellä opettajalle kuulemma kuveja jotka menee koulun sivuille hyihyihyi.
ja sit örvelöinen ostin cubershopista ihanaiset korvikset ja sit joskus jenni tuli ja sit ostettiin jcstä paidat ja sit fädättiin ja haettiin ilmasta jätskiä ja sit mentiin espalle istuu ja oli KUUMA enkä tykänny niist puluist ja me nimettiin ne Hyiks ja Ewwks. Niin. sit myöhemmin tavattiin kans Yök.
sit Mipuli tuli ja aww se sai joululahjansa (ei myöhässä olla)
ja sit öää öää mul ei ollu enää mitää päällä, mul oli vaa se awwpaita ei hameita enän ollenkan hohohoho.
sit öää jotai käytii ettii mipulille jotai laukkua ja neuletta ja sit mäki löysin ylisulon mekon jonka sit ostin aaa vaik olin iha peeaa jajajajaja sit jotai.
öää sit tajusin et vois katella niit juna-aikataului ja lähettii steissille ja sit ku se myöhempi juna ei näkyny siin taululla ni fkl käytii mäkis ja ostin juuston ja mipuli pirtelön mut jenni ei saanu mcflurrya ku se kone oli rikki tjtn. sit mipa sano et oon söpö ku syön hampurilaista ja sanoin et hyi ei saa kattoo ja sit öää käytii taas kattoo niit aikataului mut ei vielkää näkyny ja sit otettii kuvii ja sit käytii kattoo ni se juna näky siel vihdoinki ja katottii kaikki junat kotii ja sit käytii josaiööömisäseolienmuista ja sit me oltii siin ulkpuolel otettii kuvii ja sit siin meni jotai nekrui (hyi ei sais sanoo näin hhyihyimöli!) ja sit ne huus meille pari kertaa moi ni huusin sit niille moi ja mipa sano ettei niille saa puhuu ja sit öää me mentii ylös ja vietiin jenni junaan ja sit meki lähettii koht mipan kaa ja sit sillai. =))=
PUSUI LUKIJOILLE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.