IRC-Galleria

Mörkökurko

Mörkökurko

Homemade napalm: works great in garden, do not use indoors.

PE 25.1.Lauantai 26.01.2008 19:58

OKO, homman nimi on se, et torstai iltana sovin janettipaketti:n kanssa siitä, että lähden hänen ja MIRKKU:n mukaan tutustuun centteri Sibiksee (LUKIA) no aamulla menin kouluun normaalisti ja ja sitten sitten kahden tunnin jälkeen, eli FY ja UE lähdin kohti janettipaketti:n kotia, tietämättä mihin menisin, no soitin puhelun ja sain suunnan asemalle.
Asemalla kun olin minulle soitettiin ja sain uudet ohjeet, noudatin niitä... sitten olinkin jo mäen päällä ja soitin ja sain lisää ohjeita, sitten menin jollekkin työtiäisenkujalle ( vai mikä se oli ?) jaja sitten nnäinkin jo seurani siellä kaukana horizontissa. No sitten hän käveli vastaan ja pistin merkille, että ollaan tänään ilmeisesti meikattu. Kyllä oltiin. Menimme sisään ja keskustelimme ja sitten pitikin jo lähteä MIRKKU:a hakemaan asemalta ja niin menimme - autolla. Samalla reissulla tuli janettipaketti:n isä hajettua työ-maalta/asunnosta kyytiin ja menimme uudelleen kämpille ja kun ulkovaatteet oltiin saatu pois päältä, niin eikun uudelleen matkaan.
Hellzinkissä hieman myöhästyimme opastuksestamme ja saavuimme siis MYÖHÄSSÄ Sibelius lukioon, mutta onneksi MIRKKU:n tutut opastivat meidät saliin jossa oli tutustumistilaisuus.

[NAU TTHI MMOUUST BÄZT PÖRT]:

Jouduin hieman eristyksiin seurastani ja jouduin ihmis- (/nais-) joukon keskelle ja tunsin itseni ahdistuneeksi, kun kaikki painoivat aivan kiinni iholle. Sitten yht'äkkiä kaikki liukeni siitä ympäriltä ja seurani meni istumaan penkeille mihin ei minulle jäänyt tilaa, niin istuin takanani olevalle pöydälle. siinä ollessani ohjelman loppuosassa kaksi hieman minnuu pienempää tyttöä kävelivät eteeni. Pistin hyvin paljon merkille sen, joka jäi seisomaan minuun päin (kaverinsa oli siis selin minuun kohti). (violetti löysä pipo, nahkatakki auki, pun. tekonahkalaukku, mustat pillit, klopklop saappaat ja jonkinmuotoinen huivi... aiijjai) he päättivät lähteä sinne jonnekkin salin perukoille. Katsoin vain tyttöä kokoajan kuin noiduttun' ja sitten kun he menivät hän katsoi lattiaan, vilkaisi nopeasti minua ja käänsi katseensa pois taas. Sitten melkein heti sen jälkeen lähdimme salista pois, kun kaikkien kolmen piti päästä ruumiillisille tarpeilleen.
Tämän jälkeen lähdimme kapuamaan rappusia ylös, kolmannessa kerroksessa se kiva violettipipopää tuli vastaan ja ohi. ylimmässä kerroksessa otimme kuvia ja sähläsimme erikoisia ja katsoimme ohikulkevia ihmisiä, päätimme lähteä pois.

Alhaalla jälleen vedimme takit päällemme: Koitin katseellani etsiä pipopäätä, mutten löytänyt... Astuimme ovesta ulos ja seurani sai päähänsä, että minun pitäisi ottaa parit kuvat heistä koulun edessä, no, olin juuri ottamassa kuvaa, kunnes pipopää astuu B-ovesta (josta mekin tulimme) ja kävelee ohi, no tottakai käytin tilanteen hyväksi ja otin hänestä kuvan ;D tsih. no sitten aloin nauraa ja janettipaketti ymmärsi miksi ja mille ja yhtyi nauruun. eehhHE! sitten otin hänestä ja MIRKKU:sta pari kuvaa ja ja uudestaan portailla otin kuvan kaksi ja sitten menimme autoon.
Janettipaketti:n isi oli kiva ja tarjosi meille subit! söin MIRKKU:n kanssa puoliksi parmesaanikana teriyaki-kana subin ja janettipaketti söi kalkkunan. dx sitten riksun assalta hyvinkäälle ja ihkutin tapahtumia tutuille ;)

Illala satuin olemaan Joonan ja Tuulin kanssa pääasiassa, vilahti siinä Arla ja Jennikin ja Christa :)
loppuillasta oltiin Tuulilla, me kolme vain, joona minä ja duuli. oli hauskaa, hoettiin "I KILL YOU" "INFIDEL!" ja "SILENCE!" :D:D vähä liia hauskaa... JA syötiiin jotai joulunaikasii wanhoi karamelleja :] love fridays, love friends ;> <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.