IRC-Galleria

- Kesän mietteitä -Maanantai 01.06.2015 02:45

Kesä on viimein tullut pohjolaankin. Tänään tuli oltua kuvailemassa, mutta ilmat olivat sen verran kylmät, että en viitsinyt kauhean pitkää kuvauskeikkaa tehdä. Toivotan kuitenkin lämpöiset ilmat tervetulleiksi, jotta ei tarvitsisi suurempia varusteita aina varata mukaan.

Koulusta valmistuminen tosiaan venähti tuonne syksyyn asti, jolloin pidän viimeisen seminaarin ja saan kaikki tarvittavat asiat kuntoon. Syyskuun lopulla palailemme siis valmistujaisten merkeissä. Näin ainakin itse oletan. Otan sen verran nyt itseäni niskasta kiinni. Tämän toimenpiteen jälkeen voin kutsua itseäni vihdoin tradenomiksi.

Eilen tuli katseltua uusin Poltergeist leffa, joka oli hienoinen pettymys, sillä se ei vetänyt vertoja lähellekään alkuperäiseen versioon. Tulipa nyt ainakin sitten nähtyä isolta kankaalta. Kesän aikana tulee muutenkin varmasti leffassa käytyä, sillä muutama hyvä katsottava leffa olisi tulossa. Jos tämä kesä ei muuta tuo tullessaaan niin ainakin sitten kulutan tuon Hämeenlinnan Biorex elokuvateatterin penkkejä.

- Markus kuittailee

XCV3_R.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.