IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.08.2006 23:19

Sia - Breathe me
Ehkä yksi maailman kauneimmista kappaleista. (<3) Sopii juuri tähän hetkeen. Auringonlasku. Kesän loppu. Kaikki on katoavaista.

Ostin tänään Six Feet Under 2. tuotantokauden ja 4. tuotantokauden. Pitää ruveta aina katselemaan noita. Vielä kun ensimmäisen ja kolmannen jostain löytäisi, olisin ihan ikionnellinen. <3 Ehkä yksi maailman parhaimmista sarjoista. Siinä on toisaalta jotain sairasta, jotain kaunista, jotain niin koskettavaa. En tiedä. Se vain on tarttunut minuun. Eikä päästä irti.

Toisaalta nyt on yksi niistä heikoista hetkistä. Tälläisenä kauniina hetkenä haluaisi käpertyä rakkaan kainaloon ja kuiskata korvaan "tykkään susta.". Olla vain hiljaa ja rakastaa.

Perjantaina voisi lähteä kaupungille. Jos vaikka törmäisi naapurinpoikaan. Jostain syystä, haluaisin kovin tutustua herraan. Niin mukavan oloinen kuitenkin oli. Ja jutteli ihan mukavia. Ja jutunaiheitakin löytyi. Kyllä täytyy vain ihmetellä, miten 40 minuuttia meni niin kovin nopeasti. "Ikuisuus on helppo saada hetkeen mahtumaan."

"Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe"

Perusturvaa etsimässä. En usko, että uskallan luottaa entiseen enää niin paljoa kuin ennen. En halua tehdä hänestä liian tärkeää. Hän on jo niin monella niin tärkeä. Minä voin ainakin yrittää päästää irti ja jatkaa elämää. Se ei tule olemaan helppoa, mutta yritän ainakin. En halua kokonaan kuitenkaan menettää kyseistä henkilöä, vain päästää irti ja elää enemmän itse. Yhteyttä toivottavasti tullaan pitämään. Mutta samanlaista suhdetta tuskin koskaan tulee olemaan. Elämä jatkuu. Kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.