IRC-Galleria

MARIKAE

MARIKAE

b issemestari, P ÄIVÄÄ!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

elämä on ihanaa (kopirait in-a)Tiistai 15.12.2009 20:18

moi, mun nimi on marikae, mua vituttaa. idean tähän (sanoisin mielummin inspiraation) sain i-na:lta, ku sitäki vituttaa. sitä vituttaa huolel. mutta, ku se ei nyt voinut kertoo vittuuntuneisuuttaan joulua kohtaan, minkä olisin mielelläni halunnut lukea (vihaan jouluu) niin ajattelin ihan itse kertoa tästä. alotetaanpa.

JOULU
must joulu on ihan vitun tyhmä tekosyy tuhlaa rahaa. tuhlata rahaa johonki vitun outoo safkaan mitä syödää sillee kerran vuodes. lahjoihin, jotka on tyylii jotai palapelei tai muuta yhtä turhaa yleensä. toki sitä tulee joskus saatuu uudet lakanat jotka maksaa jossai tarjoustalos 5e. \o/ vittu bileet. toine juttu, ne v i t u n sukulaiset ! joulusin on jostai syyst aina pakko nähä niit, se on tekosyy niille nähä sua ja kertoo sulle mitä kaikkee sä oot tehny tyhmästi/väärin/huonosti sun elämäs aikana. ensin ne oikee kehuu sua ja sit tulee se "...MUTTA oisit voinu hei vähä miettii et miks lopetit sen koulun..." yms paskaa. että onpa kivaa, sit se hirvee kuusenneulasten rapina. joo kiitti moi, mun mielest sen vois oikeesti poistaa kalenterist. EIKU lisänä tähän viel se, et se on jotenki toooooooosi ihanaa aikaa mutsin mielest, saatanan hihhuli. jeppe synty ja sille junou, syy laittaa meijät kuuntelee jotai ihme rukoilupaskaa. yyyyyyyyyyyyyyäk.

THE BASEBALLS
se o iha paska, meni jo. umberella on siedettävä koska sen alkuperäne versio on iha vitun paska, lopettakaa jo. en haluu sanoo enempää.


mitäs muuta, no kerron. tänää mua vitutti ihan suunnattomasti ku olin kaupas. mä oon jotenki huono lukee selvästi ku en tajunnu (hyväminä) että se lahjakortti (70e) oli PELKKÄÄN ruokaan. oletin tietenki että voin ostaa myös jotai normi saippuaa ja tällai. no, kassalla sitte selvis, et se on pelkkää mättöö varte. no eihä siin sillai mitää mut se vitunrumateinihorokassaneiti ei voinu ny millää sit antaa mun hakee sillä 13eurol niiku lisää paskaa siihe hihnalle. "on nii paljon jonoo" VITTU MUN TAKANA SEISO KAKS IHMISTÄ ja niittenki ostokset oli kaks karkkipussii ja pari limuu. vittu. katoin sitä aika tuimasti, jessika oli pakkaamas. siin se sit miinusti mun vanulaput, sinkkivoiteen, käsisaippuan ja huuhteluaineen JA muovipussit (mihin jessika oli pakannu jo mun kamat) ja oli sillee "kiitti hei". sanoin vaa terve ja lähettii jessikan kans menee. moro sainpaha ainaki ilmaset muovipussit HaHA horo.

sitte, ai j u m a l a u t a ! mua vituttaa se vitu md. vittu, mä en seurustele that's it, ei oo mitää vitun syytä olla mustasukkane ettäs tiiätte. ARGHH.

no mut joo, enpä viitti vuodattaa tätä paskaa enempää (tälläkertaa) ulos, mut katellaa hei.

LOVE: MARIKAE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.