IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

VINNURVAN 3. RIPARI 2010.Tiistai 03.08.2010 01:11

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
ihan kemmasta olla kotona.
elikkäs. oli ihan sairaan ristiriitaiset tunteet kun meni sinne, mutta siis siellä oli tosi kivaa.
isoset oli kivoja ja se ihme henkilökunta ja leiriläiset hehehe. (:
siihen alko jo sen verran tottua, että siellä olis voinut olla muutaman päivän lisää, nyt kotona on aivan liian tylsää ja hiljaista, ihan tyhmä olo. leirillä oli koko ajan paljo kaikkia tyyppejä ympärillä ja näin.
se leiriporukka oli kyllä niin täydellinen. Emilia, Daya, Anu, Hanna, Heidi, Piipu, Oona ... KAIKKI ! oh my haluan nyt takaisin kun en kestä olla kotona. ):
kaikki oli kyllä niin parasta. lollero niinku joku kipinä ja kaikki keskustelut jne. ♥
ja selvisi, että me oltiin Heidin kanssa samaan aikaan Oulussa jossain vaatekaupassa silloin, enkä mä edes tajunnut.
mulla on kaikkia kivoja kuvia ja videoita ja mursuiluja kamerassa ja nitä vois lisätä mikäli kone ei lagaa.

toisaalta siinä mielessä ihan kiva olla kotona että on kunnon vessat ja kunnon suihkut ja oma sänky ja saa nukkua. että joo.

oli tosi outoa lähteä viikon jälkeen sieltä kirkosta kotiin. mutta konfirmaatiossa vielä näkee ja mesenkin saa lisätä. (: (kun oletan että ihmisillä on se lappu)

kun tultiin kotiin, ihmettelin, että mitä Hyrylle on tapahtunut. se oli nokinen (joka nyt on Hyrylle aika normaalia kun se aina nuohoaa sellasessa leivinuunin reiässä), se oli laiha. näytti ketulta ja muutenkin niin outo. sitte ajattelin vaan, että okei, ei tässä sitte mitään ja menin selittämään Miikalle jotain. katoin sitten, että MITÄ HELVETTIÄ mun ohi käveli äskön kaksi valkoista kissaa. ne oli kusettanut mua ja meillä on nyt Hyry ja Hyryn isä, Unski. ;___; joku kolli siellä missä se oli asunut, oli aina tapellut kaikkien kissojen kanssa ja Unski sitten oli alkanut stressaamaan siitä ja siltä lähti karva ja se laihtui ja kaikkea. niin se sitten otettiin meille. olihan se joo ihan kiva yllätys, se on ollu meillä suunnilleen viikon kuulemma. että tällaista meillä.

remontti ei ollut edistynyt mun huoneen osalta mitenkään ja ärsytti joo, Miikan huone on nyt samassa pisteessä kuin mun huone. ja se muka otti valkoisen maalin ja sitä kyrsii, kun se olikin vaaleansininen. :'''DDDD että joo pidän edelleen mun puna-harmaita seiniä kauniina.

mutta joo nyt niitä kuvia.

KIITOS LEIRISTÄ KAIKKI MURSUT ♥ n______n

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.