IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

OULUCITY.Perjantai 16.07.2010 23:00

lähettiin viikonlopuksi Ouluun, Anu, äiti, Teuvo, Miika, Jalo ja minä. meillä on Anun kans tällanen ihme tyhmä huone, jossa me nyt oleillaan katsomassa Britannian huippumalli haussa -ohjelmaa ja Anu kait saattaa syödäkkin jotain (vau).
matkalla käytiin ABC'llä (siis sellaisessa isossa ABC-_liikennemyymälässä_) ja Anu muuttui peliaddiktiksi. mutta voitettiin ainakin rahaa.
oltiin pari tuntia sitten tuolla keskustassa ja rakastuttiin Stockmannilla yhteen kirjakauppaan ja johonkin random kauppaan, jossa oli vähän kaikenlaista (paitsi ruokaa). siellä oli Placebon, Musen, P!ATD'n, Green Dayn ja kaikkien levyjä. ):
mutta vasta huomenna shoppaillaan kaikki rahat. vaikkakin kohta mennään ostamaan jotain syömistä, johon menee meidän rahaparkoja. olisi pitäny ottaa enemmän rahaa jostain. ;__;
varastettiin tämä konekkin tuolta pojilta. meillä on sellaiset Key Cardit, jotka käy tähän ja poikien huoneeseen, niin kun pojat on jossain, me voidaan tyhjentää koko niiden huone. (: (ja ne voi tyhjentää meidän huoneen..)
hmh me muuten nähtiin Jenni Vartiaisen nimmarijono, ei ihan huvittanu mennä jonottamaan. -___-
me ollaan kierretty tänään varmaan miljoona vaatekauppaa, ja joissain on ihan kamalaa, kun ne on täynnä jotain ihania lissuja. todella kuulun niiden sekaan <3.
mutta tuo huippumalli haussa loppui, niin hyvästi lapset.

WELCOME TO THE BLACK PARADE.Maanantai 12.07.2010 01:01

herranjumala pitää mennä Deviantiin. meinasin esimerkiksi kuolla ja pyörtyä ja kaikkea.

PARADE -HUPPARI ♥

yay onneksi me käydään Ylivieskassa kohta, ainut, että sinne menee sitte kaikki rahat. mutta toisaalta onneksi on rippijuhlat kohta ! (*ehm* miten niin ootan niitä vain rahan takia? *ehm*)

// PAITSI. se ei kyllä ole aito. )): voihan MURSU d44 en tiedä, toisaalta ois se silti kiva. :''DD

AND I'LL SWIM THE OCEAN FOR YOU.Maanantai 12.07.2010 00:06

okei jäin koukkuun Metro Stationin Kelseyn '09 versioon. ♥

håhå me ollaan kuulemma menossa ens vknloppuna JONNEKKIN, mutta ei tiedetä minne. ensin oltais menty Kalajoelle, mutta (onneksi) sieltä ei saanu mökkiä (ku oltiin siellä viime vuonnakin).
oon ehdottanu kaikkea ärsyttävää, niinku Helsinkiä ja Tamperetta, epätoivoisena jopa Oulua. Helsinkiin äiti ei lähtis, vaikka kirveellä uhattais ja Tampereelle on liian pitkä matka tuolla autolla. ):
ja kaiken lisäksi mun piti soittaa Anullekkin siitä. "joo moi äiti käski kysyä, lähdetkö sä meidän kans ens viikonloppuna jonnekkin?" ♥ yay että näin täällä. ja muistelin, että tänään olis keskiviikko, vaikka oltiinki tänään serkun rippijuhlissa ja kaikkea.
olis jotain jännää tekemistä. ;____;

VAMPIRES SUCK.Sunnuntai 11.07.2010 03:03OKEI mä haluan nähdä tuon. :'D

YLIVIESKA FEAT ANU.Sunnuntai 11.07.2010 00:26

joo moi oltiin Kärkkäisellä ja otin Nuunuun mukaan, ettei olisi niin helvetin tylsää. me etittiin siellä mulle ensin laminaattia (ah se oli vituttava osuus, kun kaikki ehdotti kaikenlaista). AINIIN, kun astuttiin ovesta sisään, sieltä kassoilta käveli joku vastakkaista sukupuolta edustava nuori myyjä ja se oli aika kaunis lapsi. oli Anun kanssa hauskaa. :'DD näin kävi jonku asiakkaankin kohdalla HUOMENTA. NIIN TOSIAAN etittiin siellä mulle rippijuhlaan vaatteet, löysin ihan siedettävän asukokonaisuuden, joka paranee tennareilla muahaha. :3 sitten käytiin kiertelemässä levyosastolla, etsittiin Simpsonit - tuotantokausia, mutta niitä ei ollu. oltiin siellä sitten "osta sille Sinkkuelämää, sitähän se kattoo" "eiku mä ostan iskälle L-Koodin tuotantokauden!" (iskällä on synttärit tuossa joskus - lopulta ostin pokkarin, enkä edes tiedä, mitä siinä tapahtuu ;___;)
sitte me ajettiin pahki johonkin linturaukkaan. )):
nyt me taas katotaan Simpsoneita Miikan kans, kun iskä meni jäähallille kehem ~

THE SIMPSONS.Perjantai 09.07.2010 23:36

whihihi okei. (:
jos Bart saa olla El Barto, pitäähän Homerinkin olla jokin, El Homo.
joo moi miten niin Simpsonit -addiktio ? ):

MOI.Perjantai 09.07.2010 21:08

nannannanaa on ollu tänään jännää.
piti imuroida ja kuuntelin samalla O-Zonen levyä, joka on oikeesti aika helvetin hohdokas. :''D <3
sitte luin tuossa Salaisuuksien kammion loppuun ja tuli ihan tyhmä fiilis, niin piti aloittaa lukemaan toista kirjaa. alotin sitte Supernaturalisti - kirjan (a.k.a supernaturisti :'D) ja huomasin, miten tylsä se oikeasti on. tai sitte olin lukenut liikaa. tai kumpaakin.

oli muuten eilen tosi valaisevia keskusteluja mesessä.
puhuin piiiiiiiitkästä aikaa Hannan kanssa ja tuli puhe rippijuhlista. Hanna sanoi, että jos se ei saa mekkoa teetettynä mistä se haluaa (tms) niin hän improvisoi ja tulee alasti kirkkoon. minä sitten ihan ajattelemattomana ja ehm väsyneenä totesin, että onhan meillä ne alpakat. Hanna oli tyyliin "WTF MITEN ALPAKAT TÄHÄN LIITTYY?!" ja minä korjasin, että alpat, sitten Hanna kertoi, että niiden nimi on alba. okei se olis ollu varmaan hyvä aika mennä nukkumaan. :'D
kaiken lisäksi kuuntelin illan Lady GaGaa (joo moi) ja sitte tajusin, ettei mulla oo sitä soittimessa eikä kännykässä eikä missään, niin piti tyytyä Adam Lambertiin ja The Black Eyed Peasiin.

yay nyt sitte soi koko illan päässä O-Zonen Despre Tine. D':

NIINHÄN SE OLIKI.Perjantai 09.07.2010 00:56

08.07.2010 21:52 <lauraprinsessA`> @MCRWAY: :--D mitä helvettiä sää kuulemma kuolit tulipalos o;?

OKEI meidän luokan Joni oli informoinu Lauralle, että mä kuolin tulipalossa. :''DD

JOHANNEKSELLA FEAT ANU.Keskiviikko 07.07.2010 20:18

joo moi. :''D
mentiin sitte eilen sinne Johannekselle joskus ehkä kuuden aikaan ja Terhi oli siellä kans. siellä riehuttiin jotain ja Terhi lähti jossain välissä. illalla sitte lähdettiin maitomontulle, Terhikin tuli mukaan.
toki Johannes halus sinne veteen riehumaan ja loppujen lopuksi me kaks lilluttiin siellä likomärkinä. mutta oli toki hauskaa. :'D ainut vaan että oli aika epämukavaa olla pyörän kyydissä ku oli ihan helvetin kylmä.

me käytiin vielä siellä kaivoksen luona ja jossain pelloilla ja sitten Anu ja Jossu meni vielä uimaan uima-altaaseen vaatteet päällä.
me alettiin nukkumaan joskus kolmen jälkeen ja Jossu alko selittään kaikkea ihan sairaan randomia. ja se puhu unissaanki jotain. :'D
eikä toki repeilty Anun kans aamulla kun Johannes nukku.

nyt soi koko ajan päässä "push me and then just touch me 'till i can get my satisfaction" JA GaGan Alejandro. x__x

nannanannanaa äitillä ne oli jo tekemässä Miikalle seiniä ja kattoa, joten se on kohta valmis ja sitten ne aloittaa mun huoneeseen saman. ((: en kestä siellä Miikan nykyisessä huoneessa, kun se yks kuorsaa ja tyypit nousee ylös VIIMEISTÄÄN kahdeksalta. ;__;
ääääääääääää nukuttaa. .___. ja unohdin ottaa Orange Planetit, jotka lainasin kirjastosta, tänne, että olis jotain jännää tekemistä.

NUUNUU.Tiistai 06.07.2010 17:50

DEAD! sanoo (14:01):
heeei (:
Billie sanoo (14:01):
hei
millon me lähetään?

Billie sanoo (14:01):
paistuuko teilläki?
Billie sanoo (14:02):
maistuuko vohvelit?
Onko Carl Philip hyvännäkönen?
Onko kukkakaali hyvää?
mitä kuuluu?

Billie sanoo (14:02):
Miksi sininen ei ole punainen?
elämän suuria kysymyksiä. <3
nyt Antti tuuraa Anua mesessä.
joo, oli aamulla kivaa. heräsin ja olin, että jaa, kello on kohta seitsemän, taidanki siirtää herätystä vartin päähän. sitten siirsin herätyksen puoleen ja nousin vähä ennen. tein kaiken valmiiksi ja ihmettelin, että miks nuo ei nouse, kun sanoivat, että lähetään kahdeksalta. joo, olin noussu puoli seitsemältä, en puoli kahdeksalta. että yay anteeksi jos nukahdan keskellä päivää. .__.
sitte lähdettiin Kärkkäiselle ja äiti on ollu koko päivän ihan raivona. <3
joskus tässä millonlie lähetään Johannekselle yöksi. TAI sitten ryöstetään Anun kans Antti und Johannes ja lähdetään Tampere ja Helsinkicityyn. <3
taidan kuunnella täällä Lady GaGan Alejandroa, kun se soisi sitte muutenkin päässä. ;;______;;
pitäis tehä kaikkee kehittävää. ja vastata Kristalle q en oo muistanu. D': mut ei oikein kerkeä.
nyt soi taas päässä Panic!'a.
"I don't love you, I'm just passing the time.
You could love me if I knew how to lie.
But who could love me?
I am out of my mind.
Throwing a line out to sea to see if I can catch a dream"

mutta nomnom se on Ryanin pätkä. :3
ehehehe kukaan ei ole harjoittanut kuvanmuokkausta. mutta toi on vaan tosi ihku. :'DD