IRC-Galleria

Ihihi.Sunnuntai 12.03.2006 17:34

Hmm.. mitäköhää oon tehyn... Torstaina olin laskettelee!! :DD Ja miran möykkymäet oli niiiin vitun perseest!! :SS Rypäsin melkee heti ;D Kjäh. Ja Ansku ja Jari meni sit dösää nussii... iu.

Joo pe mentii suoraa koulust lahtee.. :DD Ja kinasteltii Hannankaa et onko se et mitä vittuu sika pani kettuu.. vai mitä vittuu susi pani kettuu.. :DD Mut päädyttii siihen et sika = Mies ja Kettu = nainen eli eka vaihtoehto ;) Joo triioo en mee enää ikinä :DD "Moro, ei me mahuta sinne" :D:D "Tultii ottaa vähä vauhtii" "mikä tippu? Meillä päin kives nippu" ;DDD Joo ja sit illal pyjama bileet ;DD Oli meinaa joo :DDD . Heini Rakastu Yhtee miehee saman tien ;) Sit lähin käymää abceel poikienkaa ja sit käytii karil ja mentii meille yöks..

Sit La :)) Aamu oli joo ja sit mentii mummoo kattoo :) <3 Sit tulin menin suihkuu ja söin.. Vähä oli ihanaa :D Joo ja sit menin toho hannan porukoille ja sit lähettii ajelee ja haettii Saara ja jotain sit Käytii siel ja tääl Marinkaa lenneltii niiiii vitusti ;D <3 Tuli meinaa oltuu humalas! :) Mut onneks muistan kaiken eikä tullu tehtyy mitää tyhmää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.