IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.


1. Olen tässä miettinyt paljon ja useastikin, että miksi olet muuttunut niin oudoksi. Olenhan tuntenut sinut yli puolet minun elämästäni ja sinusta on saanut hyvänkin juttukaverin mutta jotenkin nyt on mennyt omituiseksi. Tiedä sitten missä vika, onko se sinulla tiedollista ja mistä se riippuu.

2. Sinut olen tuntenut sen kaksi vuotta, enkä olisi uskonut sinusta löytyvän sellaisia puolia mitä nyt on tullut ilmi. Sinulla on jonkin asteinen pakkomielle puhua jokaikisestä paskaa, oli se sitten vieras tai paras kaveri. Päässä alkoi heittää yli ja pahasti, kun kuulin sinun puhuneen täyttä PASKAA minusta. Sellaista settiä, mikä on kaukana totuudesta. Ei siinä, en minä vihaa sinua, mutta olet vain jotenkin niin säälittävä. En ymmärrä, miksi koitat valehdella, kun kaikki tietävät että puhut taas vaihteeksi aivan täyttä sontaa.

3. Olen niiiiin onnellinen että olen sinut löytänyt! (: Kiitos kaikesta, kiitos kun tulit elämääni. Toivottavasti elämässäni pysyt ja kauankin. On ihanaa että sinun kanssa voi puhua mistä vain, tiedät kyllä mitä sinusta ajattelen. Harvemmille ihmisille sitä avautuu ja kertoo vaikka mistä näinkin lyhyen ajan jälkeen.

4. Meilläkin kahdella ollut kaikenmaailman sontaa tämän monen vuoden aikana, mutta kaikesta on selvitty ja molemmat olemme kasvaneet ihmisinä. Ilman sinua olisi vaikea kyllä sanoa millainen minustakin olisi tullut, kiitos kaikesta! (:

5. Muistan kyllä, kuinka mulkoilit minua silloin vuosi sitten yläasteella, mutta nyt ollaan kuin parhaimmat kaverit. Valitettavasti ei ole aina aikaa toisillemme ja välillä menee viikkoja, kun ei olla missään yhteyksissä mutta tärkeä olet silti. Sinulle voi puhua kaikesta ja ymmärrät ja tiedän ettei sana leviä (:

6. Melekein joka päivä nähdään, ja vaikken sitä useasti sanokaan, niin olet mielettömän tärkiä. Onneksi elämässä tapahtuu aina silloin tällöin kaikkea jännää ja kaksi ihmistä saattaa tuosta noin vain tutustua, niin kävi meilläkin (: Kiitos kaikesta sinullekin!

7. Harmittaa, kun me kaksi nähdään niin harvoin. Sinun kanssa on vaan niin mukava raatailla, kierrellä kaupunkia ja pilata keuhkoja. Pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni ja ottaa yhteyttä.

8. Linkkuriasemalla joskus tarjosit tupakin ja siitä lähtien ollaan yhteyttä pidetty ja hauskaa myös. Oot kyllä niin hassu ihminen (:

9. Olen jo pitkään ajatellut, että onneksi on ihmisiä, jotka aina pysyvät rinnalla samanlaisina. Noo, jokainen ihminen tietty muuttuu, minäkin ja rutkaasti, mutta et sinä enää ole se sama ihminen. Ei nähdä tyyliin enää ikinä vapaa-ajalla. Tiedät, että voit puhua minulle aina, mikset siis puhu?

10. Olit ennen tärkeä, nykyisin pelkkä läppä. En todellakaan ikävöi niitä aikoja, en ikävöi sinua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.