IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com
Siitä että meillä oli tänään kivaa koo perheen kanssa keittiössä istuttaessa.
Istuimme ja katselimme televisiota puolella silmällä.
Istuimme ja jutustelimme yhdessä.
...aiheesta nimeltä Sakura.

Joo... eli uutisissa on koko päivän pyöritetty sellasta pätkää missä Smappun jäsen (en muista nimeä sry) kulkee poliisisaattueessa. Se oli juonut hieman liikaa ja sitten rajun baari-illan päätteeksi mennyt jonnekin puistoon hyppimään alasti 8'DD. Ja uutisissa ihan oikeesti näytettiin jonkun 5-10 minuutin pätkii mis haastateltiin baarimikkoo, jtn rndm tyyppei jota en tiiä ja kuvattiin sieltä puistosta mis se oli ollu ja reittei mitä se oli tyyliin kävelly sinne... Sit yheksän uutisissa se anto pahottelunsa ja pyys anteks japanin kansalta että oli käyttäytyny niin tyhmästi. Oli ihan pirusti porukkaa siellä, alko särkeen silmii ku välkky niin monet kameravalot ;oo

Sit kysyin et onks japanissa aina noin et tehään julkiset anteekspyynnöt ja näytetään uutisissa jnejne niin nää sanoo et välillä, jos on tarpeeks kuuluisa hlö, mut aina on kuitenkin anteekspyyntötilaisuus, esim. työpaikoilla ja silleen. Sit se pikkuhiljaa unohtuu mut jos on toisen kerran sama tilanne sitä ei anneta enää anteeks. Sit ne selitti et nyt smappu ei varmaan hetkeen näy normaalei määrii telkussa mut toi unohtuu aika nopsaan kun ei se mikään sen vakavempi juttu ollu.

Miksiköhän puheenaiheemme oli ppian Sakurassa ja kyseisen herran elämänhistoriassa? ;oo sit nää ihmetteli kun tiesin niin hyvin kaikkee ja okaasan kysy sit että "tykkääks sä siitä? onks se hyvä rumpali?" "^^" öö joo, tykkään ;P" "mm, yleensä huumeisiin sekaantuneet ihmiset antaa itteestään sellasen tietynlaisen kuvan.. se on varmaan aika kakkoii? ^^"

X'DDDDDDDDDD kestääkö näiden ymmärtäväisyys ja hyväksyntä loputtomiin..? 8'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.