IRC-Galleria

MIYARU

MIYARU

b-n--w.blogspot.com
Tasan vuos…..
Vuosi. Yks vuosi. 365 päivää, ihan helvetin pitkä aika. Ihan älyttömän lyhyt hetki, kun kattoo taaksepäin.

Jos mun elämästä miinustettais tää viimenen vuos, mä olisin ihan erilainen. Täs lyhyessä ajassa on tapahtunu niin helvetisti kaikkee, et jos mut nyt laitettais siihen paikkaan jossa olin vuos sitten voin oikeesti sanoo et.. En tiiä. En tienny sillon paskaakaan mistään. Ja luulin kummiskin tietäväni kaiken.

Aina. Aina sitä luulee että on älykäs, että okeestikin _tietää. Ja jos sut laitettais eiliseen, ajattelisit jo siitä että vittu en kyl tienny yhtään mtn. Olin tyhmä.

Ja sit ei kummiskaan voi tietää missä on huomenna, mitä kaikkee kaheskymmenesneljässä lyhyessä, ihan liian nopeasti menevässä tunnissa voi olla tapahtunu. Siin ajassa ehtii vaikka matkustaa maailman toiselle puolelle tai romuttaa koko oman maailmansa. Tai sit on saattanu vaan nukkuu ja dataa koko päivän. Tutustuu uuteen ihmiseen, jota ennen tuntemista et ois voinu ikinä toivookaan. Menettää jonkun läheisen. Helvetti aika on ahistava käsite.

Ja entäs vuosi sitten..? Helvetin pitkä aika. Nyt et voi todellakaan tietää millanen sun elämäntilanne on kuukauden päästä, vaikket nyt tietenkään uskois paljoo minkään siihen mennessä muuttuneen. Mut ei vaan voi _tietää. Koska ihminen ei sit loppujen lopuks tiiä yhtään mtn… Mistään.

Mä mietin, millanen mun tilanne on vuoden päästä. Ja mä voin sanoo et jo nyt tiiän et mul ei oo minkäänlaista käsitystä, koska tää nyt kulunu vuos todisti mulle et vittu… en tiiä. Et et vaan VOI tietää mitä on tulos.

Jos pitäis tehä jotain, vuos saattaa kuluu ihan älyttömän nopeesti. Jos sun pitää odottaa vuos, jokainen yksittäinen tuntiki voi tuntuu ikuisuudelta. Suurii asioita, pienii asioita… Aina se vuos on kummiskin prikulleen samanpitunen. Se kaikki on sun korvien välissä. Tunteet siis. Ja niistä tapahtuneista asioista kaikista punoutuu sellanen iso.. MÖYKKY, josta sitten vuoden päästä huomaat vaan ne isoimmat ja päällimmäiset jutut. Tai tärkeimmät, vaikka ne oiskin sit ollu jtn ihan pienii. (Vittu häkkinen on musta nyt kyl ylpee <33)

Mä en voi muistaa, ajattelinko mä tasan päivälleen vuos sitten että mitä tuun tekeen vuoden päästä. Saatoin ajatella, saatoin olla ajattelematta. Mut en ois ainakaan voinu tietää, en mitenkään. Mut mä muistan, et tasan vuos sitten illalla mä kuuntelin Hanakotobaa, kuuntelin sen uudestaan ja uudestaan ymmärtämättä ku pari sanaa sieltä täältä. Ja vieläkin, aina ku hanakotoba soi mulle tulee mieleen se hetki, ja tuntuu että oon kuunnellu sen viimeks sillon. Ja nyt ku kelaan että siitä on tasan vuos, huomaan että se on menny silmänräpäyksessä. Jos mietin viime vuotta, mulle tulee ihan helvetisti pieniikin asioita ja muistoja päähän, ja tajuun, että en muista aiemmalta ajalta paljoo mitään.

Ja nyt mietin että teillä alkaa kohta kesä. On ehkä alkanuki jo, mutta kesäloma. Viime kesälomasta ei oo päivääkään. Oikeesti. Mä en oo huomannu tätä vuotta tässä välissä, mut jos mietin mikä on erilailla, niin kaikki. Ei oikeesti ku en vaan tajuu!!! ;___; Tänä vuonna hyppäsin päivässä talvesta kesään, toiselle puolelle maapalloo ja täysin uusiin maisemiin. Mä oon tavannu uusii tyyppejä, ja voin sanoo että jo näinkin lyhyessä ajassa kun ALLE KAKS KUUKAUTTA (?!?!?), teistä on tullu helvetin tärkeitä. Korvaamattomii. Tuntuu et se ois paljon kauemmin kun kaks kuukautta.

Vuoden päästä, missä mä oon? Ei voi tietää. Kenen kanssa mä oon? Kenen kanssa vietän mun elämää? Jo niinki lyhyt aika kun viikko, voi muuttaa maailmankuvaa ihan pirusti. Mut aina ne muutokset ei oo huonoi, niin kuin ite yleensä ajattelen… _Aina ajattelen XD mun skeptisyys on ainaki kasvanu tän kuluneen vuoden aikana. Räjähdysmäisesti 8’’D ja samalla mun ennakkoluulot on hävinny lähes kokonaan. Mut sit on asioita, joita kohtaan niitä on kehittyny. Esim. ihmiset.

Tästä päivästä, lähtee käyntiin uus vuos. Eilisestä, huomisesta, ens viikosta, viime kuusta… Joka päivä alottaa uuden vuoden. Joten en mieti nyt, että “alotan sit”, koska jo tää päivä alottaa jotain uutta, aina. Joten mä toivotan itselleni hyvää uutta vuotta. En toivo, että asiat ei muuttuis, tai että ne pysyis samanlaisina kun ne on nyt tai on joskus ollu. Enkä uskokaan sellaseen. (wau, nyt ajattelen että oon viisastunu XD mut ei sitä sit loppujen lopuks tiiäkään..)

Mut mä toivon mulle jtn hyvää, ja paljon uusii kokemuksii ja “viisastumista” ;3 Hyvää uuttaa vuotta teillekin <33 For all of you~ ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.