IRC-Galleria

MULFFI

MULFFI

poimi poika appelsiini

iltaa maailma!Torstai 27.09.2007 01:29

KUULEEKO AVARUUS ? ! onpa jännä. kuinka ihmiset puhuvat tuntemattomille suklaasta ja hiuksista ja harrastuksista ja huomaamattaan kauneusihanteista ja valon taitoksesta valokuvissa. vau. on se digidigi ja internet jänniä. juttuja. ja koukuttavia kuten huomata saattaa .. khöm ei soiteta äitille kuinka paljon sen tytär nörää vaikka sillä olisi elämääkin.

huomenna olisi kivempaa elämää vaikkakin TÄMÄ PÄIVÄ OLI HYVÄ . oho. pitkästä aikaa koko päivä hyvä. ei uskoisi kun miettii menneitä viikkoja. mutta jo aamulla tuntui hyvältä,uskonnon tunnilla opin paljon uutta abramista ja sen pojan neljästä naisesta ja että oli paljon lapsia ^^ ihmettelin vain vaimojen määrää ja vieruspoika katsoo näin O__O

ja sitten nauroin useaan otteeseen vain hyvästä olosta. mitä kummaa? ei suomalainen nuori saa nauraa ja nauttia arjesta. sehän on hullu. suomihan on melankolian paratiisi ja synkkämielisten pohtiskelijoiden mekka. no REPS saa kai sitä nyt kerran kuussa HYMYILLÄ VUODENAJALLE JA VIILEÄLLE TUULELLE? vai saako? oletko hullu?

hyvää ystävienpäivää.
hyvää jokapäivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.