IRC-Galleria

MYYRRÄ

MYYRRÄ

you can't stop me giving a fuck

231Sunnuntai 04.03.2012 12:21

the-sounds.jpg
voisin yrittää kertoa että kuinka ilonen ja onnellinen ja HEHEhe oon! eilinen oli jotain sikamahtavaa.
kids at the bar alotti ja ei me saatu sinnan kans silmiämme irti chadista XDXDXDXD awww se oli niin söpö ja sitku se lähetti aaltoja ja naureskeli siel ittekseen! hihihi.
JA THE LIMOUSINES _OIKEESTI_!!!!1 eric tuli siihen jo ennen alotusta halailemaan ihmisiä ja sit mä olin iha sad ku missasin sen siinä kohtaa MUT SITTE NIIDEN OSUUDEN JÄLKEEN (eargasm btw<3) SE TULI SIIHEN JAKAA TARROJA ja sit se nauro mulle ku revin niitä vaan tyylii sen kädestä ja sit se kurkkottautu sieltä halaamaan mua ja sit se pussas mua otsaan ja kysy et "how you doing tonight?" :cccccccccc aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaa

ja the sounds dfgöiosfdasfdsfj multa ei tuu yhtään järkevää tekstiä nyt mutta fiilis oli ihan katossa! lavaesiintyminen ja kaikki... ah. yeah yeah yeah, tony the beat, painted by numbers, diana ja wish you were here, ne soitti kaikki biisit mitkä mä halusinkin kuulla.

oon muuten ylpee sinnasta ku se kuunteli mua ja jotain randomkänniläistä ja meni pyytäää chadia yhteiskuvaan c: eli plussana me päästiin viel yhteiskuvaan, saatiin hienot keikkapaidat (ja mä levyn hehe) ja sit seuraavaks itkettiinkin onnesta ja laulettiin rainbowta täysiä.
nyt voin kuolla onnellisena

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.