IRC-Galleria

M_u_m_m_a

M_u_m_m_a

on Jasminen mumma,suurin osa kuvista on lukkojen takana.

Jep,jep...Tiistai 26.02.2008 14:40





No nyt on varmaanki tullu nukuttuu univelat pois.Eilinen oli aikas raskas päivä,siis ei sillee mut matkustamisen kannalt.Aamulla klo 04.00 lähettiin Helsinkii päin ajelee,sitä ennen koirat aamupissille ja ruokin.Ihan kivasti meni ajomatka mutta tuli sellanen "pieni"juttu et vähä petyin mikä vaikutti koko päivään ja kaikki suunnitelmat meni sen osalt uusiks. No ei se mitään,sattuuhan sitä.
Pasilast matkasin junal Järvenpäähän,siellä jokunen tunti ja takas Hesaan,siel sit näin yhden vanhan lapsuuden kaverin ja niinhä siin kävi et jäätii vaihtamaan muutama sana,huom. muutama sana eli pari tuntii vaik ois pitäny olla jo klinikalla.Pääsin kuiteski lähtemään.
Pääsin sitten kattoo Muman pientä 8tuntista tyttö vauvelii,siis se oli todella uskomatonta<3.Ei sitä muistanu miten pieniä nuo lapsukaiset on ollu.Nii samana aamuna siis tuli viesti että tyttö tuli, klo.08.08, 3572g ja 52cm.Olin kyl nii myyty kun olla ja taitaa,tääl kotoo aikasemmi on hermoiltu et koska tulis ilmotus mut tuliha se<3 Äiti siis vauvelin äiti oli vaan aikas pirtee kun ottaa huomioon mite koko synnytys oli edenny. Tyttö on ihan isän näkönen mut kuulma äidin refleksit:).
Ai jai,kuvii tuli otettuu miljoona ja sata et silleen. Nyt sit odotellaan loppu kesää koska sitten tulee kans ilonen soitto ja pääsee kattelee kans pientä<3

Mut nyt kyl tarttee mennä kahvin juontii ja jatkaa "mekon" tekoa et tuo ihana prinsessa saa juhlapäivänään sen päällekki<3
Eli heips ny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.