IRC-Galleria

M_u_m_m_a

M_u_m_m_a

on Jasminen mumma,suurin osa kuvista on lukkojen takana.

Juu,totta tuo on,eräs henkilö sai mut tosi vakuuttuneeks eräästä asiasta ja nyt pystyy jo hymyilemäänkin,varsinkin jos alkaa nuoruutta miettimään......
Tosiaan ,välillä aika tuntuu kiitävän niin ettei oo huomannu kuin se on menny eteen päin ja välillä ei sit mee ollenkaan,minutitkin tuntuu vuosilta.
Tämä on niin uskomaton tarina mitä nyt en ala (kaikilta utelijailta )selittelemääb tässä mutta kyllä hän tunnistaa itsensä tästä.Juu-u,siit on varmaan 20-v taakse päin,ajatelkaa ny itte mitä teitte sillon...? No mulle se oli ainakin niin iso ylläri että ja oon tosi tyytyväinen et näin monen vuoden jälkeen yllättäen kohdattiin erään yhteisen tunteman henkilön kautta(en sano kenen). Kuhan tässä saa taas itsensä kasattua niin täytyy suunnatta sinne synnyin seudulle kaveri tapaamiseen,vinkki..kahville mennään ainakin kitfallin essolle(perskutarallaa kun hävisin vedon),lopuisrt sitten katsoo mitä sattuu ja tapahtuu.
Ai jai...viel viikko nii sit lähetään Vaasaan,ollaan siel jokunen päivä ja pyörittelen muksuja leirintäalueella,sit käydään tropiclandia ja tietysti waasalandiassa,suunnitteella ois myös et käytäis asuntomessuillaki kun samaan aikaan siel parhaillaan käynnissä(tiedä vaik innostuis rakentaa),ja sellanen pien saaristo ristelyki ois ihan kiva mut kattoo sitä sit kun sinne päästään,toivottavasti ilmat on suotuisat että sais samalla nautittua auringosta sillä haluun pienen rusketuksenki (kaikki väittää jo nyt että näytän ihan pavulta),mut muhun tuo aurinko tarttuu tosi helposti enkä ees pala.


Mut joo...kahveen keittoon ja sit jossain vaiheessa jatketaan.

Ja suur kiitokset päiväni piristäjälle>hymy>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.