IRC-Galleria

M_u_m_m_a

M_u_m_m_a

on Jasminen mumma,suurin osa kuvista on lukkojen takana.

No nii....Torstai 29.01.2009 17:06

Nyt on sit käyty läpi koko hemmetin viime vuosi ja arvatkaa olikos ihanaa? No joo-o,joka ikisen päivän jouduin käymään läpi ja laskea kaikki kilometrit jokaiselta päivältä,no onneks helpotti kun kuskilla oli osittain lähes tulkoon kaikki ajokiekot tallessa paitsi stoppas elokuun puoleen väliin ku kuljetuskalusto vaihtu ja uudes on nii hemmetin nykyaikaa ettei voi ymmärtää,kaikki pitää olla digi-aikaa,eihän sielt saanu tulostettuu piirturista kuitteja ulos eli käsipeliks ja laskennaks meni,no ei se mitään,välillä onki ihan hyvä et on muuta ajateltavaa ja tekemistä mtta oon sen verran ylpee että sain koko urakan tehtyä valmiiks.Niin siis veroilmoituksen/t.
Nyt on sit viel pari muuta ilmoitusta viel käymäti läpi mut onneks se ei oo ku niiden tarkistamista ja joitain kohtii tarttee pikkasen lisäyksii laittaa.Että silleen.....
Heh heh...pitäskö tuo "taito " opettaa lapsille ett äiti muori pääsis helpommalla,voisin kuvitella et ärräpäät lentelis ainakin pojan kohdalla.

Ja nyt ansaitulle kahville.

Ai nii,ette usko mikä ihana ylläri mua oli aamul oottamas?Yö meni aamutunneille asti valvoes ku jossai lähistöl oli sellaset bileet ettei niit voinu olla kuulemati,mut varovasti aukastiin mun makuuhuoneen ovi ja sanottiin että aamupala olisi valmis että jaksatko nousta ylös syömään,olin ihan että hä?Koira oli pihal käytetty ja kaikki oli paremmin kuin hyvin<hymy>,ja ahhh....aamukahvi valmiina.
Hm...eikös ole salaperäistä?
Olin kyllä nii otettu et tää ihana rakas henkilö oli järjestänyt mulle tälläsen yllätyksen <3
mutta nyt kahville &lt;hymy&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.