IRC-Galleria

Mad-Milk

Mad-Milk

Kakkakikaliina

Stereotypia-HinttiTiistai 14.02.2006 17:42

HUOM!!!!
Teksti ei herjaa ketään, eikä ole vakavalla mielellä kirjoitettu. Toivon, että kukaan ei ota tästä itseensä.


Stereotypia hintin tunnistus-ohje. Näiden piirteiden avulla tunnistat stereotypia-hintin missä vain.

Tuntomerkit: Laiha, vetyperoksidi-blondi, jolla on homohyppyri, ja tuhat kiloa tököttiä päässä.
Pukeutuu viimeisimpiin trendeihin, ja suosii ns. SlimFit-vaatteita.

Käyttäytymiseen liittyviä tuntomerkkejä:
-Herää klo. 6 laittamaan hiuksiaan, ja meikkaamaan. Puoli tuntia menee päivän väriä ja parfyymiä valitessa.
-Kävelytyyli on sipsuttamista. puhuu normaalia korkeammalla äänellä, ja käyttää ns. ”hintti ässää” eli puhuu kieli hampaiden välissä. Älä unohda vispaavaa rannetta!
-Suhtautuu muihin mahdollisimman suureleisesti, huomautellen. Yleis-sana tälle on DramaQueen. Osoittaa äänekkäästi ja suur-eleisesti saaneensa tekstiviestin. Tästä tapahtuma-ketjusta hän johtaa keskustelun puhelimeensa, joka on uusin malli, ja siinä on kaikki herkut: aidot soittoäänet, kamera, bluetooth ja tietysti mies-teema.
-Harrastuksiin kuuluu juoruilu. jos ei ole juoruttavaa, niin keskittyy meikkeihin, ja hiuksiin. Todella pinnallinen ihminen. Suosittuja puheenaiheita ovat myös muiden ulkoasu.
-Katsekontakti. Kun hintti näkee toisen ihmisen, niin ensimmäisenä katse kiinnittyy kroppaan, sitten vaatteisiin, ja viimeisenä naamaan. Jos hintti keskustelee miehen kanssa, niin hän katsoo etumusta, takamusta tai muuta kroppaa. Ohittaa silmät helposti katsomalla silmien ohi, esim. hiuksia.
-Naiselle puhuessaan hintti keskittyy vaatetukseen, meikkeihin, hiuksiin ja tisseihin. Hinteillähän tunnetusti on ”TissiFeTissi”
-Asettuu tilassa mahdollisimman näkyvästi niin, että valaistus sopii meikkiin. Pimeä nurkka ei tule kysymykseen. Bussissa istuu mielellään yksin ikkunan vieressä, tai kaverin kanssa kahden paikalla. Hintithän ei koskaan kulje yksin. Heillä on aina joku mies mukana, jonka kanssa kehtaa kulkea kaupungilla. Tärkeää on myös samat harrastukset: meikit, hiukset ja miehien tiirailu. Joten kaveri on useimmiten toinen hintti tai nainen.
-Hintin lempityöpaikkoja ovat Parturikampaamo, maskeeraaja, puvustaja, tai trendiliikkeen myyjä.
-Hintti arvostaa elämässään meikkejä, miehiä, hiusvärejä, ja ihmisiä, jotka keksivät meikit, eläinkokeet, vetyperoksidin, muodin, ja treenatun miesvartalon.
-Hintti suhtautuu negatiivisesti tyylitajuttomiin ihmisiin, lihaviin, persoonallisiin, ja heteroihin.
-Kun joku kävelee hinttiä vastaan kadulla, hänen ensimmäisiä ajatuksia ovat: ”Näytänkö hyvältä?” tai ”Toi tyyppi vois tehdä jotain tukalleen/vaatteilleen/kropalleen.” Kun vastaan tulee mies, niin ajatukset ovat kropassa, etumuksessa ja takapuolessa.

Nyt sinäkin tunnistat Stereotypia-hintin. Ole hyvä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.