IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Voisin olla vaikka mikä !Maanantai 03.12.2007 21:33

Mielestäni meistä kaikista on kaikkeen. Usein riittää vain mielenkiinto ja innostus, niin onnistut kaikessa. Ja yrityksesi palkitaan, olet saanut itsellesi taas uuden taidon, ja rakkaat ihmiset ympärilläsi arvostavat sinun ahkeruuttasi.

Joihinkin ammatteihin kyllä voidaan vaadita jo ominaisia taitoja ( tarkoitan esim. kädentaitoja, matemaattista lahjakuutta...) Mutta kuka estää yrittämästä!? Usko onnistumiseen auttaa jaksamaan tekemään töitä unelmasi eteen.

Usein mietin, mikä minusta tulisi isona. Haluaisin olla vaikka mikä ! Kosmetologi, Nuoriso-ohjaaja, Piirtäjä, (kulttuuriala!!!), tehdä mielipidekirjoituksia lehtiin, opettaja, sisustaja, kirjailija, urheilija...

Mikä estää? Ei mikään muu, kuin aika, miten kauan siinä menisikään saada nämä kaikki... Silloin jos päättää kouluttautua ja opiskella paljon vielä peruskoulun jälkeen, jääkö aikaa elämän rakentamiselle? Se on osa pelkoani, jääkö aikaa tehdä unelma matkoja ulkomaille ? Mutta toisaalta, kun olet valmis, saat hyvän työn jossa on luultavasti hyvä palkka.

Mutta sitten taas tulen ajatelleeksi, olenko silloin onnellinen kaiken sen opiskelun keskellä.

Tärkeintä on kuitenkin sellaisen työn löytäminen, missä viihtyy niin ettei aika mene pitkäksi.

Kuitenkaan ei siinä mitään pahaa ole jos on kouluttautunut monelle eri alalle! Sehän on vain rikkaus mitä ihmiselle suodaan ja sellaiset ihmiset ovat 100% onnellisia ja voittaneet itsensä ja heitä voi vain ihailla.

Onko sinullakin paljon asioita, joita haluaisit tehdä?
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.