IRC-Galleria

Makeeee`

Makeeee`

PERSEENUOLEMINEN ON TURHAA, KOKEILEN KAIKKEE PAITSI HOMOSTELUA JA ITSEMURHAA,

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 19:20

Kauhajoen tragedia poikinut useita koulu-uhkauksia
25.09.2008 14:01

Kauhajoen tiistaista verilöylyä on seurannut useita erilaisia koulu-uhkauksia eri puolilla Suomea. Vastaava ilmiö koettiin myös Jokelan ammuskelun jälkeen viime vuoden marraskuussa.

Poliisi on ottanut kiinni erilaisia uhkauksia jättäneitä nuoria ainakin Kajaanissa, Siikajoella ja Maskussa. Lisäksi uhkausviestejä on levitetty ainakin Seinäjoella ja Keuruulla.

Kajaanissa poliisi otti kiinni kaksi miestä. Vuonna 1990 syntynyt mies oli uhannut ammuskella koulussa.

Poliisi kävi ottamassa miehen kiinni tämän kotoa heti aamutuimaan. Hieman myöhemmin otettiin paikallisessa koulussa kiinni vuonna 1985 syntynyt mies, joka oli puhunut kouluhenkilökunnan kanssa ampumisesta ja koulun räjäyttämisestä. Tapausten tutkinta on kesken.

Siikajoella poliisi otti kiinni kello 10 aamulla kaksi 18-vuotiasta naista, jotka olivat jättäneet Ruukin maatalousoppilaitoksen pesutiloihin uhkauslapun. Lapussa uhattiin ammuskelulla, jos pyykinpesukone ei ole vapaa kello 11.

Maskussa poliisi taas otti kiinni 15-vuotiaan pojan, jonka epäillään levittäneen uhkausviestejä sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Pojalla oli hallussaan starttipistooli.

Seinäjoellakin on levinnyt uhkaavia tekstiviestejä. Keuruulla puolestaan tyhjennettiin 500 oppilaan koulukeskus pommiuhkauksen vuoksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.