IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

OI IIH MINÄKIN KOSKIN JARTSAATiistai 03.06.2008 16:23

Joooooooooooooooo-o mut enivei, oli ihan mahti keikka. Vähän sillee harmittaa kun meni ne nimmarit yms sivusuun, siinä vaiheessa kun me käveltiin ulos sieltä en enää ees miettiny miks joku ukko piirsi mun lipun taakse pillun ku meitä päästettiin sisään. Sääli sinänsä mut toisaalta ihan jees ku päästiin pois.

Vika biisi ja se keikan loppu meni vähän ohi, kun olin Maken ja Villen kaa huolehtimassa Hennasta, mut ei se nyt haittaa koska mielummin mä katoin että Hennal on kaikki ok ku et oisin vaan hyppiny siel. : D

Njooo tästä tulee nyt lyhyt selitys ko en jaksa mitenkään pitkästi. Olin keikan alussa tokassa rivissä, ja jaksoin olla siel jtn kolme biisiä (ainaki Battle Of Oneen asti olin siellä, tai siis sen aikanakin), mut sit alko tuntuu niin kauheelta et oli pakko päästä pois, mutten tienny et miten oisin niille järkkäreille voinu sanoo jtn niin lähin sit taaksepäin. Näinki sit Jonnan pään sieltä ja öö menin sen ja Villen ja Maken ja Emmin luo. Niiden kaa sit siinä chillailin, harmittaa ku en osannu ihan kunnol ottaa irti ku olo oli vähän hatara, mut jessus sit ku se eräs laulajamies lähti hyppii pois sieltä lavalta. NO ANTEEKS en mä jaksanu jäädä vaan seisoo siihen! Tosi hämmentävää kuinka läheltä näin sen, ku sain koskettuakin sitä.

AI NIIN JOOOO! Buddha For Mary jäi mieleen tosi hyvin kans, se tais tulla siinä sillee aika äkkii kun olin päässy pois sielt edestä. Ooohhh se oli kyl voivoivoi.

Sit tosiaan seuraava suurempi muistikuva oli se ku Jared haki sen akustisen ja muut jäsenet lähti vaa menee. Tai kai se meni niin, en mä kunnolla muista. Se Capricorn oli kyl jotain niin... Vielä kun se toimi sillä tavalla yllättävän hyvin.

JA OI SE KÄNNYKKÄVALOJUTTU. Se oli oikeesti ihan uskomaton näky!

Mitähän mä vielä muistan... En saa nyt mieleeni enää muuta, kun sit sen ko Make ja Ville lähti ja kuulin vaan et Make mainitsi Hennan jotenki niin lähin sit perään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.