IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tylsyys, velttous ja kärsimättömyysKeskiviikko 13.12.2006 18:43

Mööh, en tänäänkään ollut koulussa kun nukuin pommiin, eilen en jaksanut mennä ja plääh. Perjantaina pitäisi olla hissan uusintakokeet, mutta ajattelin että yritän lykätä vielä uusinnan uusintaan, koska silloin on Pepin ja Kurpan häät ja niitä en toki voi missata.

Lauantaina Laika alias Mymmeli koitutuu! En malta odottaa. Miten saisi tapettua aikaan, nyt olen kolme päivää roikkunut koirat.com:issa, tehnyt kaikki lähellä olevat hulluiksi läpätykselläni ja stressannut jokaisesta mahdollisesta pikkujutusta. Alkaa sattua selkään tämä alituinen koneen edessä lojuminen. AUTTAKAA!

No, kohta on ainakin tekemistä yllinkyllin. Meidän tuleva vauveli on kuulemma vieläpä aivan kamala kakkakone, joka tekee tarpeensa minne tahansa paitsi paperille, ja muutenkin vilkas ja energinen riiviö. Saa nähdä miten se ja tuo ADHD-kissa Napalmikuolema tulee toimeen. On varmaan aikamoinen meininki täällä lauantain jälkeen.

Oon niin liekeissä! Koko yön näin ihme unia pennusta, lähinnä painajaisia joissa joko koirassa oli jotain vikaa tai luovutus meni pieleen. Sitten heräilin koko ajan enkä saanut nukuttua, kun jännittää niin paljon. Ihan kun olis raskaana ja laskettu aika lähestyisi, ei tästä tuu kyllä yhtään mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.