IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.12.2006 15:49

Hih, Laika vetää sikeitä tuossa jalkojen juuressa, väsytti taas itsensä kohmottamalla ympäri kämppää. Se onnistui tänään satuttamaan jalkansa kun hyppäsi sängystä kissan perään (yritin kyllä estää, se kun ei saa itse hyppiä alas mistään sängystä/sohvalta, mutta pikkuinen oli liian nopea liikkeissään), ja ontui jalkaansa vähän aikaa. Minä ja Mikko oltiin jo ihan paniikissa ja mietittiin heti eläinlääkäriin lähtöä, mutta onneksi se oli taas ihan pian kunnossa eikä aristanut koipeaan enää. Huh. :)

Taaskaan en päässyt kouluun asti, huomenna olisi historian kokeen uusinnan uusinta, ja mietin tässä että mitenköhän pääsisin siitä luistamaan. Ja sitten pitäis väsätä joku englanninkielinen leffa-arvostelu. En jaksa, en jaksa. Mieluummin touhuilisin vaan koiran kanssa.

Hauva on niin ihanan energinen ja meneväinen ja leikkisä. Eilen kävi kylässä pari tuttua koiraa, joista toinen oli valtava saarlosin susikoira, ja oli ihanaa katso kun vauva alkumurinoiden jälkeen alkoi leikkimään sen kanssa. Ihana ihana ihana Laika. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.