IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

HaasteKeskiviikko 22.03.2006 21:30

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Saatan jaksoittain toistella asiota, esim viime aikoina se on ollut kovin usein Penis. Sanon siis näitä sanoja kovin usein ja täysin sopimattomiin paikkoihinkin.

2. Minun on lähes koko ajan hiplattava jotain esinettä. Esim koulutunnilla se saattaa olla kumi tai kynä. Koulumatkoilla tavallisesti kassini solki tai mikä tahansa asia mikä käteen sattuu. Olen huomannut, että isälläni taitaa olla sama tapa.

3. Katselen itseäni aivan liikaa peilistä, vaikka en tykkääkään ulkonäöstäni. Pitäis varmaan rikkoa noi huoneeni kaappipeilit.

4. Joskus nautin erittäin paljon muille vittuilemisesta, etenkin jos uhrit eivät itse huomaa sitä. Se vain tuottaa mielihyvää.

5. Tunnen erittäin suurta vetoa erinäisiin huumaaviin aineisiin, esim tupakkaa tekisi mieli polttaa ja monia huumeita vähintäänkin kokeilla. En vain uskalla, koska pelkään jääväni koukkuun. Ja kaipa mun omatuntonikin siihen pistää vastaan. Älkää ihmiset tarjotko minulle huumavia aineita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.