IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Lähtö lähestyyTorstai 15.12.2005 15:31

Alkaa olee kyllä vähän ns. perhosia vatsassa. Kaikki muut asiat onkin jo hanskassa. Rokotukset tarvii enää käydä ottaa niin se on siinä! Läksiäiset enää Suomessa ennen lähtöä.. :)

Lähtö lähestyyTorstai 08.12.2005 12:52

Demian on nyt ollut viikon Suomessa ja ollaan saatu hyvin sovittua kaikkia asioita ja muutenkin fiilikset on kasvanu aika lailla. Demian järjestää mulle kuljetuksen lentokentältä sen salille jossa nukutaan yö tai pari Jassen kanssa. Siihen asti kunnes Demian tulee takas Brasiliaan. Sen jälkeen meille järjestetään joku kämppä missä voidaan asuu Jassen kanssa. Muutenkin ihan kingiä, koska Sao Paulossa voi sittenkin surffata ja Demianin salilla opiskelee muutama pro-surffaaja joilta saa sitten oppia ja siellä on myös yks opettaja jonka kanssa voi sopia sitten portugalin opiskelusta!! Yli huomenna on tasan kuukausi lähtöön!! :)

Näin se sit menee..Perjantai 25.11.2005 17:37

Sovittiin Demianin kaa et mä vaan meen sinne ja puolen vuoden jälkeen käyn vaik viikon reissun Paraguyaan tai Argentiinaan ja tuun bäkkiin ja oon toisen puol vuotta. Ne sano lähetystössä et noin ei vois tehdä mut Demianilla on ollut ennenki ystäviä siellä jotka on tehny noin ja kaikki on mennyt hyvin. Jee!! :)

arghhhhhhhhhTorstai 24.11.2005 13:54

Ei vittu nyt meni säädöks.. Koska olen yli 21v niin ainoo visumi minkä voin saada vuodeks on työviisumi ja se meinaa sitä et pitäis hommaa tässä nopeesti Brasseista työpaikka + jonkun brassin pitäis hommaa se viisumi mulle siellä Brasilian päässä. Tätä ei voi hoitaa Suomestas käsin. Vitun loistavaa. Laitoin Deminialle mailia ja kysyin että mitä tehdään.. Vastausta odotellessa.

valoa tunnelin päässäMaanantai 14.11.2005 22:50

Tulihan sieltä konsulaatista viimeinkin vastaus! Siinä on vaan semmonen pieni ongelma, että ne ilmoitti mulle vaatimukset alle 21v hakijalle. Eli taas odotellaan sieltä uutta vastausta joka luultavasti kestää joulukuulle asti. Muuten kaikki asiat alkaa olemaan kondiksessa. Rahaa on ja sitä tulee säkkikaupalla lisää kokoajan ja rokotushommat on kondiksessa. Kämppä pitäis vielä irtisanoa ja alkaa pakkailemaan... Yhyyy mä inhoon muuttoja!! >[

Brassipäiväkirja tänne.Perjantai 04.11.2005 02:47

Kerta elämä tehään näin helpoksi ni onhan se otettava hyöty irti tästä toiminnosta. Siirrän siis mun Brasilia-päiväkirjan tänne. Aikasemmat matkaan liittyvät jutut voi lukea http:\\brassail.blogspot.com

Homman nimihän on se että tällähetkellä on vähän jotain pieniä ongelmia viisumin saamiseksi vuodeksi. Konsulaatista sanottiin, että tarvitsen kutsun brasilialaisen jiu-jitsun liitolta (Brasilian päästä). Ongelma ei oikeastaan ole tuo kutsun saaminen, vaan se, että konsulaatista luvattiin mailata mulle mitä kaikkea tuossa kutsussa pitäisi olla, mutta eipä sieltä mitään ole kuulunut kyselyistä huolimatta. Demian lupasi hoitaa tuollaisen kutsun kyllä kun vaan tiedetään mitä kaikkea siinä tulee olla. Kai ne elää siellä lähetystössäkin tuollaista huoletonta ei-niin-kiire-millään-elämää, johon luultavasti joutuu itsekin tutustumaan tuossa vuoden rupeaman aikana :) No eiköhän kaikki hoidu.

-manni

Toimiiko tääMaanantai 31.10.2005 23:07

Tännehän vois sen Brazil-blogin väsää sit..
« Uudemmat - Vanhemmat »