IRC-Galleria

Mapletoft

Mapletoft

Rakastaa Siniä<3

JauMaanantai 26.11.2007 20:14

Muikkis. Lisätäänpäs tänne pureskeltavaa. Käväsin just asuntoesittelyssä tossa, kun meinaa nykynen kämppä käydä vähän ahtaanpuoleiseks. Näytti muuten hyvältä, mutta olkkarin tapetit oli kuin pommin jäljiltä. Ne pittää repiä enstöikseen irti, JOS tuon asunnon nyt edes ottaa meinaan.
Sauna on viereisessä rapussa... Jeeee. Retki tuntemattomaan joka lauantai-ilta. Houkuttelee.

Kuus löi kello just, meitsi oottelee kultsia meseen. Hän ajeleee autoo just maksua vastaan. Ei sille myönnetä autoo alle, ellei maksa etukäteen... ja siinäkin tulee apukuskin paikalle vahti mukaan. Eiköhän se pimee mee iha nappiin, luotto on kova<3

Samainen kulti ois perjantaina tulossa tänne. On melko ihanaa, oonkii meinannu hajota jo kun tottunu olemaan saman katon alla enemmän ja enemmän.

Pitäs alkaa mietiskelemään vähän joululahjojakin tossa, nehän on toki aina helppo ostaa. Suklaarasioita ja joulukalenteriarpoja ja koputtelemaan tuttavien ovelle. Arpaán toki merkintä puolet ostajalle voiton osuessa kohdalle, jotta saadaan lisää antamisen iloa ja joulumieltä.
Vaatekauppa on toinen sauma, juu ei. Koskaan ikinä. Korut, muut syötävät, juotavat... ei, uus vuosi tulee ja helemat paukkuu. Sillon kuulemma juodaan. Riksussa olis jonkinlainen ilonen tulituskin _SUOMEN MELKEEN SUURIMMAN_ Prismakeskuksen pihalla kello 18 reikäleipä lauantaina. Sehän on aivan must see.

Mitäs vielä? Tää pikkumyy hiirimatto on loppupeleissä aika beauty one. En myis mistään hinnasta pois. Tällä on tunnearvoo. Että menkää OSTELEMAAN PIKKUMYYTUOTTEITA sen sijaan, että maleksitte galtsussa lukemassa meitsin avautumista. Oon meinannu pistää muuten uuden kuvan taas, että porukka viihtyy paremmin. Mahdollisia kohteita ovat Eiffeltorni, Pisan kalteva torni, Mikko Kalteva (jokeripelaaja), Riihimäen keskuskirkon kellotorni tahi keskustan graniitin julkiset vessatilat. Vois jättää äänestyksen tästä vaikkapa galtsuun. Eli kaikki äänestämään mitä esille laitetaan!

Kummankin mielipiteensä esittäneen kesken arvotaan 2 leffalippua ens vuonna teattereihin tulevaan Lordi-elokuvaan! Maksu suoritetaan Riihimäellä, menossa mukana Sinttu&Kimi. Ihanaa, eikö totta? Ja ei, popcornit ja limu eivät sisälly tähän luxuspakettiin. Mutta laatuaika meiän kanssahan on jo pelkästään syy osallistua.

Hei meen lukee Ilkka Remestä, että pupu saa taas yhden syyn ihmetellä meitsin touhuja. "Miten joku voi lukee jotain kirjoja??!!?" Kirja on muuten lainattu edellämainitun pupun kirjastokortilla.. miettikääpä sitä.

MOOOOOOOOOOI<3 OOTTE KAIKKI IHANIA. Halataan kun palataan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.