IRC-Galleria

Mapletoft

Mapletoft

Rakastaa Siniä<3

Kipiänä kirjotelloooKeskiviikko 14.11.2007 18:03

Moi kaikki Rottatouillet. Meitsi dataa ja kultsi koittaa nukkuu tos vieres. Ollaa kumpikii pipinä. Mä sain eka ja menin sit tartuttelemaan toki tän etiäppäin. Muttei se kolmen metrin etäisyydenkään pitäminen oikeen tuntunu fiksulta vaihtoehdolta joten nyt ollaan buranan tarpeessa enemmän tai vähemmän kumpikii. Kultsipupu ehkä enemmän ja meitsi vähemmän, ku jaksan galtsuttaakki.

Muuten on ollu toosi ihanaa, ollaa hoideltu pupun työjuttuja ja käyty vähän kauppakierroksilla.. ehkä niistä kuuluu enemmän vielä vuodenvaihteessa tai joskus ;)

Sain saikkua loppuviikon, tuuletukset sille. En ees kehtais jättää tyttöö yksin tänne ku menisin duuniin, vaik oisin tervekkii. Onneks en täysin viel oooo.

Pääpaino kirjotuksissa on yllättäe tällä taudilla. Mut ettei pääse unohtumaan ruokapuoli niin pitää mainita, että ostettii tänään perunapiirakoita jotka oli muuten hyviä, mutta hajosvat kosketuksesta. Joten perunapuuroa siitä tuli, kinkkujuustosekotuksella. :):)

Täytyy alkaa pikkuhiljaa.. AINII. KOLME KUUKAUTTA TÄNÄÄN, TODAY, I DAG!! <3 RAKASTAN TOTA TYTTÖÖ JOKA PÄIVÄ VAAN ENEMMÄN. :) <3<3

... vetäytymään lepoon itekki, nyt ei tullu mitään hassuja kirjotuksia. Terkkuja Katsulta, naltsulta ja Reiskalta. Ne on meiän mielikuvitusystäviä ;P Ainii ja papikselta kans. Sen vetoketjupussi on aika ihku. :O

MOIMOI JA LEPO KAIKILLE VETOKETJUPUSSEILLE. TULKAA FLUNSSAAN JA GALTSUTTAKAA. =)

PS: Kultinuppu nukahti, ooo ku on söpönnäkönen. Meitsi on ihan myyyty :):)<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.